ÎN BUCUREȘTI

Vaccinarea în centrul drive through din Piaţa Constituţiei merge ca pe roate. Mii de persoane s-au imunizat deja

Vești bune în campania de vaccinare cu centrul drive through din Piața Constituției. Mii de persoane s-au imunizat deja și se mai pregătesc câteva centre de acest gen în București.

Un număr de 1.007 de persoane au fost vaccinate anti-COVID, marţi, la centrul drive through din Piaţa Constituţiei, potrivit unei informări transmise de Primăria Capitalei.

Alte 891 de persoane au fost vaccinate, luni, la acest centru, sâmbătă – 868, iar duminică – 766.

Centrul din Piaţa Constituţiei s-a deschis joi dimineaţă, vaccinul folosit fiind cel de la compania Pfizer. Persoanele care doresc să se imunizeze aici se pot prezenta doar cu actul de identitate şi un chestionar de triaj completat. Chestionarul poate fi accesat pe platforma RoVaccinare. Centrul funcţionează de luni până duminică, în intervalul orar 8,00 – 20,00 şi dispune de patru fluxuri.

În prima zi, 714 persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 la centrul din Piaţa Constituţiei.

Centru de vaccinare drive-through pregătit în Sectorul 2

Primarul Radu Mihaiu a anunţat că pregăteşte un centru drive-through de vaccinare împotriva COVID-19 în sectorul 2.

„Având în vedere cererea mare pentru vaccinare în Bucureşti, vom deschide în curând încă un centru cu 10 puncte în Sectorul 2, la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti. Avem doze de vaccin, avem personalul pregătit, avem doritori – reţeta e completă. Vaccinarea e cheia unui nou început. (…) Pregătim şi un centru drive-through la noi în sector, ca să aveţi toate opţiunile aproape de casă”, a scris Radu Mihaiu, marţi, pe Facebook.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button