Vaccinare cu miros de mici. În Piața Obor se deschide un centru de vaccinare fix

17 iun. 2021
95 afișări
Vaccinare cu miros de mici. În Piața Obor se deschide un centru de vaccinare fix

Vaccinare cu miros de mici. În Piața Obor se deschide,vineri, un centru de vaccinare fix, anunță Primarul Sectorului 2.

Centrul de vaccinare fix de la Obor va rămâne cât timp va fi nevoie de el, spune Radu Mihaiu. Datorită cererii mari, autoritățile au schimbat planurile și au revenit mai devreme în această locație.

Vaccinare cu miros de mici

Primarul Sectorului 2 a subliniat că este important să existe doritori care să se vaccineze împotriva COVID-19, „că doze avem destule”.

Recomandăm și: 42 de persoane s-au vaccinat pe oră și au primit mici drept răsplată la Piața Obor. S-a anunțat o nouă rundă cu „de toate”

Imunizarea se va face cu vaccinul Johnson & Johnson, lângă terasa cu mici și muștar, într-un „mediu autentic românesc”, potrivit lui Radu Mihaiu.

„Guvernul a dat o hotărâre prin care un centru din rezerva națională a fost distribuit la noi. Avem Johnson & Johnson, avem corturi care să vă ferească de ploaie și avem terasa cu mici aproape.

Așadar, începând de mâine, vă așteptăm pe toți cei care vă doriți să vă vaccinați în cea mai mare piață din țară, piața Obor. Simplu și rapid, într-un mediu autentic românesc, unde oricum aveați drum dacă apreciați produsele variate și proaspete.”, a declarat Radu Mihaiu pe Facebook.

Cookies