Vă mai amintiți când telefoanele Nokia 3310 făceau furori la București și nu numai? Compania a lansat XR21, varianta smartphone a cunoscutului model

04 mai 2023
1304 Afișari
Vă mai amintiți când telefoanele Nokia 3310 făceau furori la București și nu numai? Compania a lansat XR21, varianta smartphone a cunoscutului model
Vă mai amintiți când telefoanele Nokia 3310 făceau furori la București și nu numai? Compania a lansat XR21, varianta smartphone a cunoscutului model. Imagine simbol: Pixabay

Compania care deține licența pentru telefoanele Nokia a lansat modelul XR21, versiunea smartphone a modelului 3310.

Telefoanele Nokia 3310 au făcut furori în București, dar nu numai. Erau rezistente la căzături, la praf și bateria ținea foooarte mult, erau indestructibile, ce să mai. Bonus: aveau și celebrul joc „Snake”. Anii au trecut, tehnologia a avansat, acest model nu s-a mai folosit, dar multora le-a lipsit. Nostalgicii din România au acum motiv de bucurie, își pot comanda telefonul.

Nokia a lansat XR21, varianta smartphone a modelului 3310

HDM Global este compania care deține licența Nokia pentru telefoane și care a lansat modelul Nokia XR21, echivalentul smartphone al celebrului model Nokia 3310.

Modelul Nokia XR21 este lăudat ca fiind rezistent la căzături, praf și apă, iar compania subliniază că:

rezistă la orice, de la căderea din buzunarul pantalonilor și lovirea ecranului de pământ până la drumeții în ploaie torențială timp de 72 de ore, potrivit Economica.net.

Compania care deține licența Nokia mai spune că acest model de telefon este:

versiunea smartphone a celebrului și aproape indestructibilului Nokia 3310. Spargerea ecranului sau bateria descărcată înainte de o călătorie lungă vă poate provoca sentimentul de «phone-xiety».

Un telefon-erou durabil

Acest smartphone a fost construit pentru a elimina aceste temeri cotidiene; dispozitivul nostru este atât de durabil încât poate rezista unui jet de furtun de apă cu o presiune de 100 de bari și o temperatură de 80°C. De fapt, suntem atât de încrezători în noul și durabilul nostru telefon-erou, încât oferim o garanție de un an pentru înlocuirea ecranului, în cazul în care se întâmplă ce e mai rău, a declarat Adam Ferguson, Head of Product Marketing al telefoanelor Nokia, conform sursei citate.

Bateria telefonului ar trebui să reziste două zile între încărcări, iar acesta este rezistent și la temperaturi cuprinse între -20°C și +55°C.

Începând de joi, 4 mai 2023, Nokia XR21 este disponibil și în România pe nuanța Pine Green, la prețul de 2.499 de lei.

Sursa foto: Facebook/ Nokia Mobile
Sursa foto: Facebook/ Nokia Mobile
Cookies