Va fi lansat primul site de pariuri legal din România – winmasters.com

de:
30 iun. 2015
4 Afișari
Va fi lansat primul site de pariuri legal din România - winmasters.com

Pe de 24 Iunie 2015, winmasters.com a primit de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) prin decizia nr. 928, dreptul de opera legal pe teritoriul României și să ofere serviciile sale clienților din România, incepand cu data de 1 iulie 2015, informează rtv.net.

Este o premiera si in ceea ce priveste veniturile la buget, winmasters fiind primul operator de pariuri online care a plătit vreodată taxe către autoritățile române, totalul taxelor și garanțiilor financiare oferite fiind de peste €500.000.

Potrivit unui comunicat winmasters, operatorul are drept obiectiv sa fie mereu în concordanță cu legislația din România și de a se plia pe regulile din fiecare piață. Astfel, compania a urmat toți pașii necesari pentru a îndeplini toate cerințele legale ce guvernează activitățile de jocuri de noroc din România conform OUG 77/2009, modificată prin OUG 92/2014, și aprobată de legea nr. 124/2015.

Sales & Operations Director-ul winmasters, Christos Protopapas a afirmat: „Suntem mândri să anunțăm că suntem printre primii operatori de pariuri online care obțin o licență de funcționare în România, piața noastră principală din estul Europei. La winmasters, considerăm parierea responsabilă și în siguranță principalele priorități ale companie. Pentru noi, transparența, încrederea, siguranța și libertatea invididuală de pariere sunt valori principale și fundamente ale filosofiei companiei noastre. De asemenea, winmasters investește constant în resursele umane și dezvoltarea produsului pentru a garanta un maximum de siguranță și satisfacție clienților săi. Invităm deci pe toți pariorii români să ne viziteze site-ul și să joace legal și în siguranță în minunata lume winmasters!”.

winmasters oferă Pariuri Sportive, Cazino Poker și Jocuri într-un mediu prietenos, fiind un brand international ce a fost creat după nevoile jucătorilor.

winmasters oferă o platformă prietenoasă în care utilizatorii își pot customiza interfața pentru a fi sigur ca au acces instant la cele mai importante informații pentru ei. Compania a fost construită de o echipă cu mare și îndelungată experiență în industria jocurilor de noroc, lucrând constant pentru a oferi cea mai buna experiență de pariere.

Cookies