V-ați luat bilete la concertul lui Calvin Harris din weekend, de la mare? Ne pare rău, s-a anulat, au anunțat organizatorii – aceiași de la Saga Festival

26 iul. 2022
10157 Afișari
V-ați luat bilete la concertul lui Calvin Harris din weekend, de la mare? Ne pare rău, s-a anulat, au anunțat organizatorii - aceiași de la Saga Festival
V-ați luat bilete la concertul lui Calvin Harris din weekend, de la mare? Ne pare rău, s-a anulat, au anunțat organizatorii - aceiași de la Saga Festival | Sursă foto: Facebook - Calvin Harris

În acest weekend, în Mamaia, urma să aibă loc concertul celebrului DJ scoțian Calvin Harris. Cu toate astea, se pare că mult așteptatul eveniment a fost anulat pe ultima sută de metri.

Concertul lui Calvin Harris, organizat de Festivalul Saga, a fost anulat

Concertul pregătit de organizatorii Festivalului Saga, a fost anulat. Conform unor surse ale Gândul.ro, evenimentul nu ar fi fost pe placul autorităților din Constanța.

Acesta ar fi fost primul concert al celebrului DJ scoțian Calvin Harris în România și urma să aibă loc în această sâmbătă, 30 iulie 2022, pe o plajă din Mamaia.

Reprezentanții celor de la Saga au confirmat anularea evenimentului. Motivele invocate de aceștia sunt „circumstanțe neprevăzute”

Evenimentul urma să fie organizat pe un spațiu privat, pe plaja La Nueva Cucaracha. În ceea ce priveste autorizațiile pentru organizarea evenimentului, exista un protocol cu Primăria Constanța. Iar autorizația de organizare există, dar nu a fost înaintată de Saga sau Alda, ci de compania pe al cărui spațiu urmă să aibă loc show-ul, au declarat pentru Gândul reprezentanții Saga.

Doi tineri ș-au pierdut viața la festivalul din București

În cadrul Festivalului Saga organizat în această vara în București doi tineri au murit la spital din cauza consumului de droguri, în noapte de vineri spre sâmbătă.

De asemenea, mai mulți tineri au ajuns la spital în stare foarte gravă după ce au consumat substanțe interzise.

Unul dintre tineri, în vârstă de 25 de ani, a fost transportat la Spitalul Sfântul Pantelimon din București, însă se afla deja în șoc cardio-respirator când a ajuns. Acesta a fost declarat mort încă din ambulanță.

Cel de-al doilea, s-a stins din viață sâmbătă, după ce a fost internat la Terapie Intensivă la secția de toxicologie din același spital.

În prima seară a festivalului, aproximativ 30 de persoane au fost depistate cu substanțe interzise asupra lor.

Cookies