Utilajele de la pasajul Domnești au dispărut după vizita ministrului. Filmare cu drona

de:
10 apr. 2019
1 Afișari
Utilajele de la pasajul Domnești au dispărut după vizita ministrului. Filmare cu drona

Aceştia au decis să monitorizeze lucrările cu drona, sătui să piardă 3 ore ca să traverseze una dintre cele mai aglomerate intersecţii din România. „Utilajele au terminat ce aveau de făcut şi au fost mutate în aşteptarea unor exproprieri”, susţin oficialii.

Pe 4 aprilie ministrul Răzvan Cuc a inspectat şantierul Pasajului de la Domneşti de pe Centura Capitalei, unde se lucra.

Conferinţa de presă a fost ţinută chiar pe şantier. Acum, locul arată părăsit, scrie Pro TV.

Acum 5 zile, câteva utilaje nivelau terenul pe acest şantier în timpul vizitei ministrului Răzvan Cuc. Acum bate vântul pe şantier. Nici urmă de utilaje, iar oamenii, în special şoferii care stau la cozi uriaşe pe centura Capitalei, se întreabă unde au dispărut, dar şi când va fi gata podul de la Domneşti.”

Locuitorii din zonă au decis să monitorizeze cum şi cât se lucrează pe acest şantier. Aşa că filmează săptămânal, inclusiv cu drona, locul, şi publică materialul pe reţelele de socializare. S-au săturat de blocajele în trafic şi vor să fie construit pasajul.

Daniel Cristea, iniţiativa Domneşti: „3 ore din viaţa mea în fiecare zi. Asta înseamnă 2 zile pe lună pe care le pierd din viaţa mea, cine îmi dă timpul ăsta înapoi?”

Constructorul, firma Straco susţine că lipsa exproprierilor ține pe loc lucrările. Contractul pentru podul de la Domneşti a fost semnat în 2017 şi are o valoare de 20 de milioane de euro. 

Vezi video aici.

Cookies