Utilajele de deszăpezire, în stand-by, în 18 puncte din Capitală

de:
21 ian. 2011
0 Afișari
Utilajele de deszăpezire, în stand-by, în 18 puncte din Capitală

Primarul General, Sorin Oprescu, a cerut in cadrul comandamentului de iarna ca, incepand de vineri seara, toti operatorii de deszapezire sa fie pregatiti sa actioneze in toate sectoarele Capitalei.

‘‘Am sa va rog sa fiti pregatiti si sa va pozitionati in apropierea pantelor, a trecerilor subdenivelate si atunci cand este cazul sa actionati cu material antiderapant pentru a nu exista riscul formarii poleiului. De asemenea, imediat dupa caderea zapezii trebuie sa interventi cu utilajele din dotare pentru ca circulatia sa se poata desfasura in conditii normale’’, a solicitat Primarul General.

Totodata, Edilul Sef a cerut operatorilor sa actioneze in zona gurilor de metrou, a statiilor si refugiilor RATB, iar daca este cazul sa fie indepartata apa acumulata in jurul rigolelor.

Astfel, incepand cu ora 18.00, aproximativ 36 utilajele de deszapezire au fost deja pozitionate in 18 puncte fixe din Capitala pentru a interveni in apropierea pantelor, rampelor si podurilor:

-Pod Pipera

-Rond Bucur Obor

-Pod Fundeni

-Pod Europa

-Capat tramvai 14 – Panetlimon

-Rond Dna Ghica

-Rond Alba Iulia

-Baba Novac

-Timpuri Noi

-Magazinul Unirea

-Piata Regina Maria

-Capat tramvai 32 – Mitropolie

-Ghe. Sincai – Intrare Parc Tineretului

-Calea Vacaresti – Arhivele Statului

-Piata Eroii Revolutiei

-Pod Basarab

-Piata Leu

-Cora – Lujerului

Avand in vedere scaderea temperaturilor, Directia Generala de Asistenta Sociala Bucuresti va continua programul de adapostire a oamenilor strazii. Astfel, in cadrul celor doua centre din Calea Serban Voda 164-168, respectiv Complexul de Servicii Socio Medicale al Municipiului Bucuresti, oamenii strazii vor primi ingrijiri si mancare calda.

Pentru orice sesizare, privind oamenii fara adapost, cetatenii Bucurestiului sunt rugati sa sune la nr. de telefon gratuit 0800.821.218.

Cookies