Usi secționale pentru afaceri de succes- 3 domenii în care le poți folosi

de:
26 ian. 2016
1 Afișari
Usi secționale pentru afaceri de succes- 3 domenii în care le poți folosi

Cum alegi usi sectionale pentre afacerea ta

Daca vorbim despre domeniul industrial sau comercial, probabil ca stii deja cat de importante sunt punctele de acces in cladiri. Asadar, trebuie acordata o atentie deosebita alegerii usilor sau portilor, iar cateva criterii pe care trebuie sa le iei in considerare sunt: scopul si locul in care le vei amplasa, dimensiunile, designul, gradul de izolare, precum si siguranta si securitate usilor. Tipurile de usi care intrunesc aceste criterii si sunt adesea folosite in domeniul industrial sau comercial sunt modelele de usi sectionale. Le intalnim frecvent in reprezentante auto, garaje pentru masini si utilaje, fabrici si unitati de productie, depozite frigorifice sau centre comerciale.

Pentru succesul afacerii tale, este important sa alegi modelele de usi sectionale care se potrivesc cel mai bine si care satisfac cerintele pentru o buna desfasurare a activitatii. 

Usi sectionale pentru reprezentante auto

In cazul reprezentantelor auto, atat functionalitatea cat si aspectul usilor sectionale sunt in egala masura importante. Showroom-ul ar trebui sa fie pe cat posibil de transparent, pentru a permite vizibilitatea din exterior. De asemenea, celelalte componente ale unei reprezentante auto, cum este service-ul, trebuie sa se integreze elegant in arhitectura de ansamblu si sa urmeze aceeasi linie de design. In afara de acest aspect, functionalitatea usilor sectionale este si ea un factor important. Acestea trebuie sa indeplineasca normele europene de siguranta. Unul dintre producatorii de pe piata de profil care pune la dispozitie usi sectionale care pot fi utilizate cu succes si in siguranta este firma germana Gunther-Tore, care a proiectat doua serii de modele menite sa serveasca utilizarii in service-uri auto sau showroom-uri:

  • Usi sectionale seria 909: modele de usi sectionale din panouri cu rame de aluminiu, cu diverse vitrari si umpluturi;
  • Usi sectionale seria 709: modele de usi sectionale cu panouri tip sandwich si panouri cu rame din aluminiu;

Usi sectionale pentru productia de automobile

Fiecare producator are cerinte si necesitati distincte, uneori particulare, motiv pentru care proiectarea usilor sectionale pentru astfel de sedii poate deveni o provocare. Usile sectionale trebuie sa fie durabile, sigure, elegante si lipsite de cusur din punct de vedere tehnic, pentru a nu afecta sau incetini productia.

Usi sectionale pentru centre comerciale

Centrele comerciale sunt dotate cu numeroase usi, iar cele mai folosite sunt modelele de usi sectionale. Aspectele care tin de siguranta folosirii, securitate si gradul de functionalitate joaca un rol cheie. Usile sectionale dedicate unor astfel de cladiri trebuie sa respecte si ele reglementarile europene cu privire la standardele de siguranta. De asemenea, este important ca aceste usi sa poata fi conectate la diferite sisteme de alarme sau de monitorizare pentru o securitate sporita.

Pentru siguranta afacerii tale, alege usi sectionale de cea mai inalta calitate! La momentul actual exista numerosi distribuitori care s-au remarcat in domeniu, unul dintre ei fiind Gunther-Tore. Vezi aici mai multe detalii despre produse!

Cookies