SERENA WILLIAMS ÎNVINSĂ DE ROBERTA VINCI, în semifinala US OPEN 2015, SCOR FINAL 6-2, 4-6, 4-6

de:
11 sept. 2015
0 Afișari
SERENA WILLIAMS ÎNVINSĂ DE ROBERTA VINCI, în semifinala US OPEN 2015, SCOR FINAL 6-2, 4-6, 4-6

FINALA US OPEN 2015. FLAVIA PENNNETTA SI ROBERTA VINCI VOR JUCA FINALA US OPEN 2015
FINALA US OPEN 2015 va fi jucată de FLAVIA PENNETTA ŞI ROBERTA VINCI, după ce FLAVIA PENNNETTA a învins-o pe Simona Halep cu scorul final 1-6, 3-6, iar ROBERTA VINCI a câştigat în faţa Serenei Williams cu scorul final 6-2, 4-6, 4-6.

US OPEN 2015. SERENA WILLIAMS VS. ROBERTA VINCI LIVE LA TV. Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, locul 1 WTA, s-a calificat în semifinalele US Open, după ce a trecut, cu scorul de 6-2, 1-6, 6-3, de sora ei, Venus Williams, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 23, într-un meci din sferuri, care a avut loc marţi şi care a durat o oră şi 38 de minute.

Serena Williams a ratat sansa de a castiga toate cele patru turnee de Grand Slam din acest an dupa ce a fost invinsa de italianca Roberta Vinci (locul 43 WTA), scor 6-2, 4-6, 4-6, la capatul unui meci fabulos.

Americanca a inceput in forta partida si a luat primul set in doar 33 de minute si nimic nu avea sa anunte desfasurarea ulterioara a partidei.

Vinci si-a revenit miraculos in setul secund si a trimis meciul in decisiv cu ajutorul unui break.

In decisiv, Serena a inceput mai bine, dar Vinci si-a revenit, a mai facut un break in game-ul cu numarul sapte si apoi a obtinut biletele pentru finala.

Italianca va primi un cec in valoare de 1,6 milioane de dolari pentru calificarea in finala.

De asemenea, Vinci va urca pana pe locul 19 in clasamentul WTA. In prezent, ea se afla pe locul 43 in lume.

De partea cealalta, Serena Williams va ramane numarul unu in lume pana la finalul anului, indiferent ce rezultate se vor mai inregistra.

Finala de la US Open se va disputa astfel intre doua italience: Flavia Pennetta (locul 26 WTA) si Roberta Vinci (locul 43 WTA), sambata, de la ora 19:00. 

SIMONA HALEP A FOST ÎNVINSĂ ÎN SEMIFINALA US OPEN 2015 DE FLAVIA PENNETTA CU SCORUL FINAL 1-6, 3-6. Pennetta a avut o evoluţie foarte bună în meciul cu Simona Halep şi a câştigat detaşat în faţa româncei.  

 

SIMONA HALEP și FLAVIA PENNETTA s-au întâlnit până acum de patru ori, italianca fiind câștigătoare de trei ori, dar înainte ca SIMONA HALEP să fie numărul 2 mondial.  Italianca a cîştigat primele trei întîlniri, însă Halep s-a impus în ultimul duel direct, disputat chiar anul acesta, la Miami, scor 6-3, 7-5.

 

Simona Halep despre meciul pierdut cu Flavia Pennetta: „Am fost fără vlagă”

 

Simona Halep a vorbit despre înfrangerea din meciul cu Flavia Pennetta, din prima semifinală de la US Open 2015. Simona Halep a tinut sa o lauda pe adversara sa pentru evolutia pe care a avut-o, dar a folosit si un cuvant vulgar.

 

SIMONA HALEP VS. FLAVIA PENNETTA, MECI ÎN SEMIFINALA US OPEN 2015, HALEP PENNETTA SCOR 1-6, 3-6– Pennetta, 33 de ani, a cîştigat de-a lungul carierei 10 titluri, cu unul mai puţin decît Simona. Cele mai bune performanţe la turneele de Grand Slam le-a înregistrat chiar la US Open, unde s-a calificat de două ori în faza semifinalelor.

 

Cum a învins-o Flavia Pennetta pe Simona Halep, în semifinala US OPEN 2015. Declaraţia câştigătoarei

 

Flavia Pennetta, 33 de ani, consideră că secretul victoriei în fața Simonei Halep îl reprezintă calmul de care ea a dat dovadă în momentele critice.

 

Pennetta a fost în trecut iubita lui Carlos Moya, iar acum este într-o relaţie cu italianul Fabio Fognini. Este una dintre cele mai bune jucătoare ale Italiei, ajutînd echipa de Cupa Fed să cîştige nu mai puţin de patru titluri. Flavia este şi o jucătoare excelentă de dublu, fost lider mondial în 2011, cîştigînd un titlu de Mare Şlem, Australian Open, dar şi Turneul Campioanelor.

 

Mats Wilander, despre Simona Halep, după ce a fost învinsă de Pennetta: „Nu e deloc stabilă psihic”

 

Mats Wilander, expert Eurosport şi fost mare jucător de tenis, a avut un discurs dur la adresa Simonei Halep după ce românca a fost învinsa fără drept de apel în semifinalele de la US Open de Flavia Pennetta.

 

ROBERTA VINCI A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS CU SCORUL FINAL 6-2, 4-6, 4-6 ÎN SEMIFINALA US OPEN 2015, ASTFEL CĂ FINALA SE VA DISPUTA ÎNTRE FLAVIA PENNETTA SI ROBERTA VINCI.  

 

Roberta Vinci, locul 42 WTA, a reuşit astfel calificarea în prima finală de Grand Slam în carieră, acolo unde va întîlni o altă italiancă, Flavia Pennetta. E prima finală 100% italiană într-un turneu de Mare Slam din istorie.

 

Ultima sportivă din Italia care a cîştigat un turneu de Grand Slam a fost Francesca Schiavone, în 2010, la Roland Garros.

 

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, locul 1 WTA, s-a calificat în semifinalele US Open, după ce a trecut, cu scorul de 6-2, 1-6, 6-3, de sora ei, Venus Williams, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 23, într-un meci din sferuri, care a avut loc marţi şi care a durat o oră şi 38 de minute. 

 

Roberta Vinci, locul 43 WTA, a învins-o, tot marţi, cu scorul de 6-3, 5-7, 6-4, pe Kristina Mladenovic (Franţa), locul 40 WTA .

 

SERENA WILLIAMS și ROBERTA VINCI s-au mai întâlnit de patru ori până acum, toate cele patru partide fiind câștigate de SERENA WILLIAMS.

SERENA WILLIAMS VS. ROBERTA VINCI la US OPEN, LIVE LA TV. 

În penultimul act al turneului, Serena Williams va evolua cu italianca Roberta Vinci, locul 43 WTA, care a învins-o, tot marţi, cu scorul de 6-3, 5-7, 6-4, pe Kristina Mladenovic (Franţa), locul 40 WTA .

SERENA WILLIAMS și ROBERTA VINCI s-au mai întâlnit de patru ori până acum, toate cele patru partide fiind câștigate de SERENA WILLIAMS.

Meciul dintre Williams și Vinci va avea loc VINERI, 11 septembrie, de la ora 19:30 și va fi transmis LIVE la TV de Eurosport.

SIMONA HALEP VS FLAVIA PENNETTA LIVE LA TV.

Simona Halep a trecut de Victoria Azarenka și are acum prezențe cel puțin în sferturile de finală în toate cele 4 turneede Mare Șlem: sferturi la Australian Open, finală la Roland Garros plus semifinale la Wimbledon și US Open. Iar parcursul de la Flushing Meadows poate continua: adversara Simonei din careul de ași este Flavia Pennetta, cea care o învingea pe Simona în optimi la New York, în urmă cu 2 ani. Scorul întâlnirilor directe este 3-1 pentru italiancă însă succesul lui Halep a venit chiar anul acesta la Miami în timp ce victoriile Flaviei sunt obținute înainte ca jucătoarea noastră să urce atât de mult în topul WTA.

Meciul SIMONA HALEP VS FLAVIA PENNETTA va fi transmis LIVE LA TV de Eurosport, VINERI, 11 septembrie, începând cu 18:00.

Cookies