Ursu așteaptă să fie luat acasă de la adăpostul de căței. În București, primul târg de adopții canine din acest an are loc sâmbătă

11 feb. 2022
163 afișări
Ursu așteaptă să fie luat acasă de la adăpostul de căței. În București, primul târg de adopții canine din acest an are loc sâmbătă
Ursu așteaptă să fie luat acasă de la adăpostul de căței. În București, primul târg de adopții canine din acest an are loc sâmbătă. Sursă foto: Pexels

I se spune „Ursu”, dar este un blănos adorabil care a ajuns la centrul de adopții ASPA Pallady și care așteaptă să fie luat acasă de o nouă familie. Urmează să-i spunem povestea mai jos, dar până atunci, trebuie să știți că sâmbătă, 12 februarie 2022, ASPA organizează primul târg de adopții de anul acesta, în București.

În București, primul târg de adopții canine din acest an are loc sâmbătă

Dacă doriți să adoptați un cățel, trebuie să știți că primul târg de adopții din 2022 are loc sâmbătă, 12 februarie 2022, în Parcul Circului din București. Târgul este deschis în intervalul orar 11:00 – 14:00.

40 de blănoși de toate vârstele și taliile vor fi prezenți în Parcul Circului, gata să-și găsească familiile responsabile.

„Cățeii din centrele ASPA sunt sociabili, frumoși și sănătoși. Puii sunt vaccinați, deparazitați și microcipați, adulții sunt și sterilizați, iar adopțiile sunt GRATUITE!”, transmit reprezentanții ASPA.

Sponsorii campaniei sunt MAXI PET România și Pedigree Romania, iar aceștia vor oferi pachete pentru blănoșii adoptați:

  • Maxi Pet oferă pachete formate din hrană uscată și umedă, jucărie și castron,
  • Pedigree oferă batoane Denta Stix, plicuri cu hrană umedă și selfie stixuri pentru telefon.

Ursu așteaptă să fie luat acasă de la adăpostul de căței

„Oare chiar semăn cu un urs? Eu nu știu, nu am văzut niciodată unul!”. Sursă foto: Facebook/ ASPA București
„Oare chiar semăn cu un urs? Eu nu știu, nu am văzut niciodată unul!”. Sursă text și foto: Facebook/ ASPA București

Reprezentanții ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor) au scris despre cățelul adorabil pe pagina de Facebook. Astfel dacă blănosul ar putea să vorbească, s-ar întreba dacă seamănă cu un urs adevărat pentru că, de fapt, nu a văzut niciodată unul.

Numele de „Ursu” i-a fost dat de omul care îl hrănea atunci când era flămând. Imediat cum îl striga, Ursu apărea din locul de unde se adăpostea (dintr-un tufiș sau de la poalele unui copac).

În acel moment, cățelul știa că o să fie mângăiat, o să se joace puțin, iar apoi o să și primească o masă gustoasă. Ursu și-ar fi dorit să-și petreacă tot timpul cu prietenul care-i dă de mâncare, ba chiar să stea în casa lui sau doar în curtea lui, dar omul nu l-a putut lua acasă, iar blănosul se mulțumea cu puțin.

Cățelul a ajuns la centrul de adopții ASPA Pallady, unde primește mâncare, dar unde îi lipsesc libertatea, joaca și mângâierile.

Ursu are 5 ani și așteaptă să fie adoptat, să fie membrul unei familii, să aibă un loc numai pentru el cu un culcuș confortabil și să nu mai fie nevoit să se adăpostească „te miri pe unde de ploaie și frig”.

Cățelul vă așteaptă la adăpost și sigur va fi dragoste la prima vedere. Ursu este microcipat, sterilizat, deparazitat și vaccinat. Codul de identificare este: 14887.

Pentru rezervări și adopții puteți suna la numărul: 0741817858, iar adopția este GRATUITĂ.

Ursu așteaptă să fie luat acasă de la adăpostul de căței. În București, primul târg de adopții canine din acest an are loc sâmbătă

Cookies