„Urmează sau a urmat stația Dristor?!?” Bucureșteni nedumeriți se întreabă pe ce fus orar e metroul. Ziua în care timpul e foarte relativ pe panourile Metrorex

16 nov. 2023
9013 Afișari
„Urmează sau a urmat stația Dristor?!?” Bucureșteni nedumeriți se întreabă pe ce fus orar e metroul. Ziua în care timpul e foarte relativ pe panourile Metrorex
„Urmează sau a urmat stația Dristor?!?” Bucureșteni nedumeriți se întreabă pe ce fus orar e metroul. Ziua în care timpul e foarte relativ pe panourile Metrorex. Sursa foto: Reddit/ Zagak

Urmează stația „Dristor 2”, cu peronul în alt fus orar. Unul dintre panourile care arată când vine metroul s-a stricat și a dat timpul cu câteva minute înapoi.

„S-a dat ceasul înapoi și la metrou”

Pe un panou din stația „Dristor 2”, timpul de așteptare până în momentul când trebuia să vină următorul metrou a fost cu minus. Oare ce înseamnă asta? Că metrourile au trecut deja și nu mai vine niciunul?

Probabil, metrourile au fost suprasolicitate ieri, din cauza deschiderii stației Tudor Arghezi și au mai apărut erori în sistem.

Mai mulți internauți au fost nedumeriți de această situație și au vorbit despre ea pe Reddit, după ce o persoană a făcut publică imaginea cu panoul stricat.

Panou metrou Dristor 2
Panou metrou Dristor 2. Sursa foto: Reddit/ Zagak

Unii dintre ei au ironizat situația, pentru că li s-a părut amuzantă această eroare.

Câteva dintre comentarii

  • „Dacă și metroul merge pe datorie…” (S.)
  • „Acolo se merge în marșarier, schimbă peronul!” (S. R.)
  • „Ce contează câteva minute în plus sau minus?” (B.)
  • „S-a dat ceasul înapoi și la metrou” (S. L.)
  • „Suntem pe celălalt fus orar?” (B. M.)

Alte panouri stricate de la metrou

Din păcate, panoul respectiv nu este singurul care a arătat greșit intervalul de timp dintre metrouri. Bucureștenii au adăugat imagini și din alte stații de metrou, în care timpul de așteptare era mult prea lung, ori nu era deloc.

În urmă cu două zile, unul dintre panoruile de la Piața Unirii s-a defectat și a arătat doar ora, fără a arăta și denumirile stațiilor sau când vor opri trenurile în ele.

Panou metrou Piața Unirii
Panou metrou Piața Unirii. Sursa foto: Reddit/ zwpii

Un alt panou, de data aceasta, din stația Politehnica, arăta că metroul de pe M3 va veni în… nu mai puțin de 447 de minute, adică aproape 9 ore, timp în care, probabil, călătorii ar fi putut să ia la pas tot Bucureștiul.

Timp de așteptare metrou Politehnica
Timp de așteptare metrou Politehnica. Sursa foto: Reddit/ PaulMaryus

Și acesta nici măcar nu e cel mai mare interval de așteptare înregistrat pe ecranele din stațiile de metrou, ci în stația „Eroilor” a fost.

Mai exact, pe panou arăta că următorul metrou va veni în 8 minute, după care, cel de după, în 1211 minute.

Panou metrou Eroilor
Panou metrou Eroilor. Sursa foto: Reddit/ Redlight44

Și ultimul panou este, poate, chiar cel mai senzațional dintre toate. Tot la stația Dristor 1, timpul a fost dat înapoi. De data aceasta, minutele nu mai erau cu minus, dar metroul, totuși, trebuia să vină în urmă cu 7 minute.

Mai precis, ora era 17:26, iar ecranul arăta că trenul va ajunge în stație la ora 17:19.

Timpul s-a dat înapoi la Dristor
Timpul s-a dat înapoi la Dristor. Sursa foto: Reddit/ Ok-Intention2432

Te-ar putea interesa și:

Cookies