Urmează clasica ședință de sector de joi, când Radu Mihaiu are întâlnire cu bucureștenii din S2. De data asta, în Parcul Florilor

17 oct. 2023
1957 Afișari
Urmează clasica ședință de sector de joi, când Radu Mihaiu are întâlnire cu bucureștenii din S2.  De data asta, în Parcul Florilor
Urmează clasica ședință de sector de joi, când Radu Mihaiu are întâlnire cu bucureștenii din S2. De data asta, în Parcul Florilor. Sursa foto: Facebook/ Radu Mihaiu

Radu Mihaiu îi așteaptă și joia aceasta pe cetățenii din Sectorul 2 la ședință. Primarul a pus pe listă mai multe teme de discuție pe care ar vrea să le prezinte oamenilor.

Ședința va avea loc în Parcul Florilor

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, i-a anunțat pe cetățeni, pe pagina sa de Facebook, că joi are loc o ședință de sector. Edilul îi așteaptă pe bucureșteni pe data de 19 octombrie 2023, în Parcul Florilor, pentru a pune în discuție mai multe subiecte.

Printre subiectele aflate pe listă se numără următoarele:

  • curățenie și control;
  • spații verzi;
  • reabilitare blocuri;
  • modernizare infrastructură rutieră.

Primarul a spus că îi așteaptă pe bucureșteni la întâlnire.

Radu Mihaiu face ședință de sector
Radu Mihaiu face ședință de sector. Sursa foto: Facebook/ Radu Mihaiu

Radu Mihaiu a avut ședință cu bucureștenii și săptămâna trecută

Primarul Radu Mihaiu s-a întâlnit joia trecută, pe data de 12 octombrie 2023, cu bucureștenii în intersecția Calea Moșilor cu Str. Mihai Eminescu, pe care a blocat-o.

Foarte multe persoane s-au prezentat săptămâna trecută la întâlnirea cu primarul și, astfel, au blocat întersecția în care a avut loc aceasta.

Întâlnire cu Radu Mihaiu
Întâlnire cu Radu Mihaiu. Sursa foto: Facebook/ Sector 2 – Informații și dezbateri/ Dinu Marian Span

Temele de discuție abordate săptămâna trecută de Radu Mihaiu au fost curățenia și controlul, modernizarea infrastructurii rutiere și reabilitarea blocurilor din sector.

Un bucureștean a declarat că la majoritatea întâlnirilor primarului cu cetățenii se creează haos, pentru că se vorbește pe lângă subiect, iar unii oameni încep să țipe:

În astfel de întâlniri mereu se vorbește pe lângă subiect, mult zgomot de fond, unii țipă mai tare, alții fac bisericuțe, haos total. (B. R.)
Un alt bărbat a spus că a fost și el prezent la o astfel de întâlnire, dar a rămas dezamăgit. A mers și a auzit promisiuni care nici acum nu au fost îndeplinite.
Și nu se realizează nimic. Ne-am întâlnit cu primarul acum 2 luni la parcul cu lalele și din tot ce a prezentat președintele blocului, a spus că se rezolvă (dat dispoziție și șefului Poliției Locale) și am rămas numai cu promisiunile. (C. T.)
Te-ar putea interesa și:
Cookies