Urmărire pentru 650.000 de lei furați în Jilava. Mai multe mașini implicate în incident

25 nov. 2020
65 Afișari
Urmărire pentru 650.000 de lei furați în Jilava. Mai multe mașini implicate în incident

În urma unui accident produs marţi seară în localitatea Jilava, trei persoane au fost rănite de un bărbat care s-a angajat în urmărirea unor persoane care i-ar fi furat din maşină 650.000 de lei.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov a precizat că în incident au fost implicate în total șapte autoturisme.

La data de 24 noiembrie, în jurul orei 17:44, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Jilava, a avut loc un accident, în care au fost implicate mai multe autoturisme. La ora 17,53, o altă persoană a sesizat faptul că nepotul său a fost implicat într-un accident şi anterior i-ar fi fost furată o geantă, ce conţinea suma de 650.000 de lei, pe care o lăsase într-un autoturism, parcat în faţa imobilului de domiciliu, din localitatea Sinteşti, a informat IPJ.

Poliţiştii din Măgurele, criminalişti, efective de jandarmi, echipaje din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Serviciul Rutier Ilfov s-au deplasat la faţa locului, însă persoanele bănuite de comiterea infracţiunii reclamate nu au mai fost găsite. A fost găsit doar autoturismul indicat de persoana vătămată ca fiind cel folosit de autori.

Din primele verificări a rezultat faptul că în evenimentul rutier sesizat au fost implicate 7 autovehicule şi că acesta s-ar fi produs în timp ce persoana vătămată urmărea autoturismul cu care se deplasau persoanele bănuite de comiterea faptei sesizate. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a 3 persoane, care au fost transportate la un spital din Bucureşti de către echipajele medicale sosite la faţa locului, precum şi pagube materiale, a mai precizat Poliţia Ilfov.

La acest moment, poliţiştii efectuează cercetări în scopul identificării autorilor faptei reclamate, depistarea acestora şi stabilirea cu exactitate a situaţiei şi de fapt şi de drept, precum şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Cookies