Urmărire nebunească pe străzile din București. Șoferul era cam drogat și, când a văzut că la volan nu scapă, s-a dat jos din mașină și-a rupt-o la fugă

24 oct. 2022
1894 Afișari
Urmărire nebunească pe străzile din București. Șoferul era cam drogat și, când a văzut că la volan nu scapă, s-a dat jos din mașină și-a rupt-o la fugă
Urmărire nebunească pe străzile din București. Șoferul era cam drogat și, când a văzut că la volan nu scapă, s-a dat jos din mașină și-a rupt-o la fugă / Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

O urmărire ca-n filme a avut loc în acest weekend pe străzile din București. Un șofer drogat a încercat să scape de polițiști lăsând mașina pe o stradă și a luat-o la fugă. Cu toate astea, acesta a fost prins și imobilizat de agenții de poliție.

Șofer drogat, urmărit pe străzile din București

În noapte de sâmbătă spre duminică, un șofer ce consumase droguri a fost urmărit de către autorități, după ce a refuzat să oprească la semnalul Poliției Rutiere, conform news.ro.

Pentru a scăpa de polițiști, șoferul a abandonat mașina pe strada Almașul Mare din Sectorul 4 și a fugit pe jos. Cu toate astea, nu a reușit să scape, iar la scurt timp a fost prins și încătușat.

În urma testării cu aparatul DrugTest, s-a constata că persoana de 32 de ani consumase substanțe interzise. De asemenea, în urma unei percheziții corporale a fost găsită o substanță vegetală cu miros înțepător asupra persoanei în cauză, transmite Poliția Capitalei.

Ulterior, s-a descoperit că șoferul care a încercat să fugă avea dreptul de a conduce suspendat. Acestuia i-a fost deschis un dosar penal.

Peste 100 de amenzi au fost date în urma controalelor din weekend

Pe lângă acest incident, weekendul a fost unul ocupat pentru polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere București. În nopțile de vineri spre sâmbătă și sâmbătă spre duminică, pe străzile orașului, au fost organizate ample acțiuni de control.

În urma controalelor au fost date 174 de amenzi cu o valoare totală de 124.400 de lei. Tot în acest weekend au fost deschise și 17 dosare penale pentru comiterea a 20 de infracțiuni la regimul de circulație.

De asemenea poliția Capitalei a informat că au fost reținute 60 de permise de conducere. Dintre acestea:

  • 23 pentru conducerea sub influența alcoolului,
  • 13 pentru infracțiuni la regimul rutier,
  • 12 pentru trecerea pe culoare roșie a semaforului,
  • 7 – pentru depășirea limitei de viteză cu mai mult de 50 km/h.

Polițiștii au reținut și 17 certificate de înmatriculare. Multe dintre ele au fost reținute pentru deficiențe tehnice constatate la autovehicule.

Cookies