Urmărire în trafic. Disperat să scape de polițiștii din Ilfov, un șofer a intrat cu mașina în gardul unei case

13 aug. 2022
2281 Afișari
Urmărire în trafic. Disperat să scape de polițiștii din Ilfov, un șofer a intrat cu mașina în gardul unei case
Urmărire în trafic. Disperat să scape de polițiștii din Ilfov, un șofer a intrat cu mașina în gardul unei case. Imagine simbol: Pexels

Scenariu desprins, parcă, dintr-un film de acțiune. În noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii din Ilfov au urmărit un șofer care a refuzat să oprească la semnalele acestora. A vrut să scape, dar la un moment dat a intrat cu mașina în gardul unei case din Pantelimon. Bărbatul se afla sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Disperat să scape de polițiștii din Ilfov, un șofer a intrat cu mașina în gardul unei case

Bărbatul conducea în condițiile în care avea permisul reținut. Polițiștii din Ilfov l-au prins în trafic după ce l-au urmărit, întrucât șoferul nu a vrut să oprească la semnal. Mai apoi, a intrat cu mașina în gardul unei case din Pantelimon.

Polițiștii l-au testat pe șofer și au descoperit că acesta consumase două substanţe psihoactive.

Sâmbătă dimineață, oamenii legii au anunţat că, în cadrul unor controale efectuate pentru prevenirea şi combaterea consumului de alcool și/sau substanţe psihoactive la volan, poliţişti rutieri din Pantelimon au făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism, dar conducătorul auto nu a oprit.

Urmărire în trafic

„În timp ce era urmărit, autoturismul respectiv a intrat în coliziune cu gardul unui imobil din localitate, după care bărbatul de la volan a coborât din maşină şi a fugit, fiind interceptat de poliţişti la scurt timp. În urma verificărilor a rezultat faptul că bărbatul respectiv avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, având permisul reţinut”, a transmis Poliția Județeană Ilfov, potrivit news.ro.

Oamenii legii l-au testat pe șofer cu aparatul drugtest, iar acesta a indicat o valoare pozitivă la consumul a două substanţe psihoactive. A fost dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

Autoritățile au deschis un dosar penal în care desfășoară cercetări pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat şi respectiv conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Cookies