ARHIVA B365

Urmărire în București: trei hoți din locuință au încercat să fugă, dar au fost prinși de polițiști

Polițiștii au observat trei bărbaţi ieşind dintr-un imobil situat pe str. Maior Câmpeanu, care, atunci când au văzut polițiștii, s-au urcat într-un autoturism şi au demarat în trombă.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, iar la intersecţia Bd. Banu Manta cu Şos. Nicolae Titulescu, au reuşit blocarea acestuia în trafic.

În autoturismul oprit de poliţişti se aflau trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 33 şi 44 de ani, cunoscuţi cu antecendente penale, care au declarat că au pătruns în imobilul menţionat printr-o uşă neasigurată, de unde au furat mai multe materiale de construcţie.

De asemenea, în urma continuării cercetărilor, a rezultat faptul că şoferul autoturismului are permisul de conducere suspendat, iar unul dintre ceilalţi doi bărbaţi are interdicţia de a fi prezent în Municipiul Bucureşti până în anul 2019, conform unui ordin emis de Tribunalul Bucureşti.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor furt calificat, de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu permisul suspendat şi de nerespectare a hotărârilor judecătoreşti, cu cei trei bărbaţi în stare de reţinere.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button