Urmărire ca-n filmele de acțiune în București. Bărbat înarmat și fără permis de conducere, reținut de poliție cu mare scandal VIDEO

13 mart. 2021
468 Afișari
Urmărire ca-n filmele de acțiune în București. Bărbat înarmat și fără permis de conducere, reținut de poliție cu mare scandal VIDEO

Un incident inedit a avut loc vineri seară în București, după ce un bărbat fără permis și cu o armă la el a fost oprit de poliție. După ce a fost rugat să aștepte în mașină, acesta a plecat în trombă cu autoritățile după el.

Polițiștii bucureșteni au reținut un bărbat de 35 de ani în urma unei urmăriri cu mașina pe străzile Capitalei. Bărbatul care fugise de controlul poliției nu avea permis de conducere și, mai mult, era înarmat.

Cum s-a petrecut totul

Polițiștii bucureșteni au oprit vineri, pentru control, o mașină condusă de un bărbat, care le-a arătat cartea de identitate și le-a spus că nu are permisul de conducere la el, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei. Agenții i-au spus bărbatului să rămână în mașină pentru verificările necesare, însă „acesta nu s-a conformat și a demarat cu scopul de a se sustrage”.

Polițiștii au plecat în urmărirea fugarului și au cerut întăriri prin stație. După ce l-au prins și imobilizat, au descoperit și că era înarmat.

Ce au transmis autoritățile

„Pe timpul urmăririi conducătorul auto a încălcat mai multe reguli de circulație, dar polițiștii au reușit oprirea acestuia, pe o stradă din sectorul 1. După momentul opririi, polițiștii au procedat la extragerea acestuia din autovehicul, imobilizarea și conducerea la sediul Brigăzii Rutiere.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma controlului corporal efectuat asupra sa a fost găsit un cuțit tip briceag cu lama de aproximativ 15 centimetri. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără a deține permis”, se mai arată în comunicatul poliției.

Cookies