Urmărire ca în filme în Bucureşti, terminată extrem de prost, fără cascadori: Fugarul, proiectat pe geamul maşinii în urma impactului

26 mart. 2021
274 Afișari
Urmărire ca în filme în Bucureşti, terminată extrem de prost, fără cascadori: Fugarul, proiectat pe geamul maşinii în urma impactului

O urmărire auto din București s-a încheiat extrem de prost pentru un bărbat de 24 de ani, din Capitală. Acesta s-a ales cu dosar penal și a fost implicat într-un accident extrem de grav. Cu toate că a fost proiectat prin parbriz, acesta a încercat să fugă de polițiști.

O urmărire auto din București s-a încheiat extrem de prost. Fugarul a fost pur și simplu proiectat pe geamul maşinii în urma impactului.

Incident grav produs în Bucureşti

Un echipaj al Poliţiei Rutiere aflat în intersecţia străzilor Barbu Văcăreşti şi Fabrica de Glucoză a încercat să oprească o maşină care se deplasa către bulevardul Pipera, scrie Mediafax.

Şoferul nu a oprit autoturismul şi, în timpul urmăririi, pe strada Alexandru Şerbănescu a lovit altă maşină şi un stâlp de beton. În urma impactului, şoferul şi pasagerii au fost proiectaţi în afara autovehiculului.

Șoferul a luat-o la fugă după urmărire

Bărbatul de 24 de ani a reuşit să se ridice şi a plecat în fugă de la faţa locului. Poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze după o cursă de aproximativ 100 de metri.

Pasagerii au ajuns la spital, iar fugarul a fost dus la secţia de Poliţie. Poliţiştii au stabilit că persoana nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ulterior, Judecătoria sectorului 1 a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile pentru șoferul intrat în urmărire.

Cookies