URMA – Public Confessions of September

de:
21 sept. 2011
1 afișări
URMA - Public Confessions of September

Un minunat concert cu o trupă excepţională pe scenă: URMA, care începe un nou sezon deja tradiţional de „Public confessions” cu cântece derespre cafea, despre amintiri de septembrie, pub-uri singuratice, lucrurile simple şi locurile perfecte ce nu vor lipsi deloc din playlist-ul Urma şi al invitaţilor lor speciali.

URMA şi-a început activitatea în 2003, lansând în acelaşi an albumul „Nomad Rhymes„, un amestec acustic de chitară, flaut şi percuţie. Trupa şi-a lărgit sfera de activitate, de la concerte şi festivaluri autohtone, la reprezentaţii numeroase în Germania, Franţa, Ungaria, Elveţia.

Doi ani mai târziu este lansat cel de-al doilea album, „Anger as a Gift„, material ce s-a bucurat de contribuţia unui nou muzician, Sir blues.

Al treilea album, „Trend Off” (2007) marchează activitatea de patru ani a trupei şi încheie un ciclu al acesteia: 3 albume, sute de reprezentaţii live în ţară şi în străinătate, numeroase prezenţe la festivaluri şi un public divers si loial.

În prezent, URMA prezintă fanilor cel de-al patrulea album, „Lost End Found”. Albumul se face cunoscut publicului într-o formă inedită, un puzzle: fiecare piesă este imprimată în studio şi uploadată pe site-ul oficial www.urma.ro , oferind astfel ocazia fiecărui „colecţionar” de a adăuga piesele una câte una la colecţia proprie, până va obţine întreg albumul.

Bilet: 20 lei

Cookies