URMA – Lansare videoclip & single

de:
07 feb. 2012
0 Afișari
URMA - Lansare videoclip & single

Una dintre trupele noastre româneşti preferate a pus la un moment dat o denumire deosebit de măgulitoare clubului bucureştean în care revine de fiecare dată cu plăcere. „The friendliest church in town”. Ei bine, a venit momentul ca acest lucru să fie arătat încă o dată, aşa că pe data de 8 februarie 2012, The Silver Church Club găzduieşte lansarea unui nou videoclip şi unui nou single aflate sub semnătura formaţiei URMA, extrase de pe noul material discografic “Lost end Found”, album ce va fi lansat pe parcursul acestui an. Formaţia Urma, autoarea tuturor confesiunilor publice de până acum în clubul Silver Church din Bucureşti, revine aşadar cu promisiunea unui spectacol peste aşteptări.

Noul videoclip este realizat de regizorul Andrei Dascalescu, fondator al festivalului de film scurt ”Filmul de Piatra”.

Andrei Dascalescu a regizat lungmetrajul documentar „Constantin si Elena“, premiat in cadrul Festivalului International de Film Documentar (IDFA) de la Amsterdam, festival de renume mondial, denumit neoficial „Cannes-ul documentarului“. Pentru acest lungmetraj Andrei Dascalescu a primit premiul „First Appearance Award“, dedicat regizorilor debutanti.

Andrei Dascalescu a fost de asemenea asistent de montaj al lui Walter Murch la productia cinematografica „Youth Without Youth“, semnata de Francis Ford Coppola, si este cunoscut si pentru proiectul ”Timelapsus”, folosit deseori pt promovarea concertelor Guerrilive sustinute in studiourile Radio Guerrilla.

Noul material discografic a fost inregistrat in studiourile ISV , avandu-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes, absolvent Alchemea College of Audio Engineering, inginer de sunet responsabil cu inregistrarea si mixarea intregului material “Lost End Found”.

Masteringul a fost realizat in Anglia de catre Neil Pickles, Director and Lecturer at Alchemea College of Audio Engineering, care a colaborat pe parcursul carierei sale cu artisti precum Groove Armada, Fun Lovin’ Criminals, Basement Jaxx sau A Perfect Circle”.

URMA şi-a început activitatea în 2003, lansând în acelaşi an albumul „Nomad Rhymes”, un amestec acustic de chitară, flaut şi percuţie. Trupa şi-a lărgit sfera de activitate, de la concerte şi festivaluri autohtone, la reprezentaţii numeroase în Germania, Franţa, Ungaria, Elveţia şi Anglia.

Doi ani mai târziu este lansat cel de-al doilea album, „Anger as a Gift”, material ce s-a bucurat de contribuţia unui nou muzician, Sir blues.

Al treilea album, „Trend Off” (2007) marchează activitatea de patru ani a trupei şi încheie un ciclu al acesteia: 3 albume, sute de reprezentaţii live în ţară şi în străinătate, numeroase prezenţe la festivaluri şi un public divers si loial.

Intrare: 30 lei

Cookies