Urari și mesaje prin SMS de Sf. Mihail și Gavril 2015. MESAJE LA MULŢI ANI SF MIHAIL ŞI GAVRIL

de:
07 nov. 2015
185 Afișari
Urari și mesaje prin SMS de Sf. Mihail și Gavril 2015. MESAJE LA MULŢI ANI SF MIHAIL ŞI GAVRIL

Urari și mesaje prin SMS de Sf. Mihail și Gavril 2015

Fie ca sfintii Mihail si Gavriil sa-ti aduca numai fericire, noroc si impliniri. Sa ai o zi frumoasa!

Cu ocazia sfintilor Mihail si Gavriil iti urez un calduros La multi ani !

De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

MESAJE ŞI URĂRI SF. MIHAIL ŞI GAVRIL. De ziua numelui tau iti doresc ca dorintele cele mai frumoase sa devina realitate. La multi ani, Gabriel!

MESAJE LA MULŢI ANI SF MIHAIL ŞI GAVRIL. Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!

MESAJE SF MIHAIL. Arhanghelul Mihail, inger al adevarului si dreptatii sa-ti stea alaturi mereu, la bine si la greu, sa-ti lumineze calea si sa-ti arate destinul. La multi ani, Mihai!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL HAIOASE. Am cautat mesaje de ziua ta, cat mai frumoase, cat mai originale. Acum o sa-l dau pe asta. Iti trimit unul mai frumos data viitoare. La mulţi ani!

MESAJE ŞI URĂRI SF. MIHAIL ŞI GAVRIL. Fie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!

MESAJE LA MULŢI ANI SF MIHAIL ŞI GAVRILZiua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani, Gabi!

MESAJE SF MIHAILIngerul Mihail sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La multi ani!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL HAIOASECe rost are să-ţi mai spun că abia aştept petrecerea ce va avea loc? Pot doar să-ţi spun: La mulţi ani, Mihai!

URĂRI SF. MIHAIL ŞI GAVRIL. Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

MESAJE ŞI URĂRI SF. MIHAIL ŞI GAVRIL. De ziua ta, sa ai parte de toate florile din lume! Sa ai o zi superba si sa ai parte doar de iubire!

Urari și mesaje prin SMS de Sf. Mihail și Gavril 2015

De ziua numelui tau, iti doresc ca cele mai bune si frumoase lucruri sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!

O zi minunata si o viata plina de bucurii! La multi ani, Gabriel/Mihai!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui!

MESAJE LA MULŢI ANI SF MIHAIL ŞI GAVRILPentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani, Gabriela!

MESAJE SF MIHAILZiua numelui tau sa-ti fie luminoasa si fericita si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL HAIOASEAcest mesaj este pentru a-ţi aminti că mă număr printre persoanele cărora le pasă de tine şi care trebuie să sărbătorească alături de tine! La mulţi ani!

URĂRI SF. MIHAIL ŞI GAVRIL. La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii, impliniri si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!

MESAJE ŞI URĂRI SF. MIHAIL ŞI GAVRIL. Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani, Mihaela!

MESAJE LA MULŢI ANI SF MIHAIL ŞI GAVRIL.  De ziua ta, iti daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa iti aduca noroc in viata si prieteni in casa in aceasta zi. La multi ani!

MESAJE SF MIHAILDe ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta!

URĂRI SF. MIHAIL ŞI GAVRIL. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani, Mihai!

MESAJE ŞI URĂRI SF. MIHAIL ŞI GAVRIL. O zi frumoasa si o viata plina de bucurii. La multi ani, Gabriel!

MESAJE LA MULŢI ANI SF MIHAIL ŞI GAVRILPentru ca e o mare zi de sarbatoare, Sf. Mihail si Gavril, dar si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! La multi ani!

Urari și mesaje prin SMS de Sf. Mihail și Gavril 2015

Cookies