BAZAR

URĂRI ŞI MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI 2015: La mulţi ani,Andrei şi Andreea! – MESAJE SF ANDREI 2015

URĂRI ŞI MESAJE DE LA MULŢI ANI DE SFÂNTUL ANDREI 2015. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui! La mulţi ani, Andreea!

URĂRI ŞI MESAJE DE LA MULŢI ANI DE SFÂNTUL ANDREI 2015.Cu ocazia sfântului Andrei iti urez un calduros „La multi ani”!

URĂRI ŞI MESAJE DE LA MULŢI ANI DE SFÂNTUL ANDREI 2015. E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua ta! La Multi Ani, Andrei! La multi ani in aceasta minunata zi de Sf Andrei!

URĂRI ŞI MESAJE DE LA MULŢI ANI DE SFÂNTUL ANDREI 2015.Chiar daca ai nume de sfant stiu ca diseara o sa ne dai de baut, o sa ne cinstesti si o sa ne primesti cu masa plina. La mulţi ani!

URĂRI ŞI MESAJE DE LA MULŢI ANI DE SFÂNTUL ANDREI 2015. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume si sa ti se indeplineasca toate dorintele! La multi ani in aceasta zi binecuvantata de Sfantul Andrei!

URĂRI ŞI MESAJE DE LA MULŢI ANI DE SFÂNTUL ANDREI 2015.La multi ani, draga Andreea! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare! La multi ani de ziua Sfantului tau!

URĂRI ŞI MESAJE DE LA MULŢI ANI DE SFÂNTUL ANDREI 2015.Iti urez LA MULTI ANI pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Andrei sa isi coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara!

URĂRI ŞI MESAJE DE LA MULŢI ANI DE SFÂNTUL ANDREI 2015. La multi ani, Andreea! Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, Andrei!

URĂRI ŞI MESAJE DE LA MULŢI ANI DE SFÂNTUL ANDREI 2015. De Sf. Andrei, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

URĂRI ŞI MESAJE DE LA MULŢI ANI DE SFÂNTUL ANDREI 2015.Fie ca toate lucrurile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca! Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa! O zi onomastica fericita!

URĂRI ŞI MESAJE DE LA MULŢI ANI DE SFÂNTUL ANDREI 2015.Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craicun si la fel de frumoasa precum sarbatorile petrecute langa cei apropiati! La multi ani de ziua ta, Andreea!


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button