ȘTIRI

URĂRI ŞI MESAJE DE SFÂNTA MARIA: Urează-le „La mulţi ani” celor dragi! MESAJE DE SFÂNTA MARIA MARE

SFANTA MARIA, MESAJE ŞI URĂRI DE SF MARIA 2014: Dintre bărbaţii care îşi serbează onomastica, peste 310.000 poartă numele Marian, peste 102.000 se numesc Marin, iar alţi aproximativ 3.300 de bărbaţi au fost botezaţi Marinică. Mai jos puteţi găsi MESAJE ŞI URĂRI DE SF MARIA pe care să le trimiteţi drept cadou de suflet celor dragi.

MESAJE DE SFANTA MARIA. Întocmai ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porti, învaţă să ierţi, să fii mai bun, mai înţelept, să mă ierţi când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!

MESAJE SF MARIA. De Sfânta Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani!

MESAJE LA MULŢI ANI. Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească, să-ţi călăuzească paşii şi să-ţi lumineze calea!

URĂRI SF MARIA. La mulţi ani, Maria! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă!

URĂRI SFÂNTA MARIA. Pentru că eşti o persoană atat de bună, de drăguţă şi de loială, îţi doresc ca Fecioara Maria să aibă grijă de tine, să îţi călăuzească paşii şi să îţi lumineze calea în viaţă.

MESAJE LA MULŢI ANI. Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfânta Maria!

URĂRI FRUMOASE De LA MULŢI ANI SF MARIA. Maica Domnului să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire. La mulţi ani, Maria!

SFÂNTA MARIA 2014. În aceasta zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

SFÂNTA MARIA, 15 AUGUST 2014. Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi să-ţi călăuzească paşii pe calea vieţii, să te ridice când eşti la pământ şi să-ţi binecuvânteze fiecare moment al vieţii. La mulţi ani binecuvântaţi!

MESAJE DE LA MULŢI ANI. Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

URĂRI DE LA MULŢI ANI. Precum Maria, Maica Domnului, a învins tristeţea şi lacrimile, tot aşa îţi doresc să răzbaţi şi tu din furtuna greutăţilor. La mulţi ani fericiţi, Marioara!

MESAJE SF MARIA. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului „la mulţi ani”!

URĂRI SF. MARIA. La mulţi ani, Fecioara Maria să te călăuzească mereu şi să te ajute să învingi orice obstacol din viaţa ta! La mulţi ani!

SFÂNTA MARIA 2014. Cineva acolo sus te iubeşte, cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani, Marian!

URĂRI LA MULŢI ANI. Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori. La mulţi ani, Marinel!

MESAJE DE SFANTA MARIA: Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Maria!

MESAJE SFANTA MARIA: O zi onomastica frumoasa! Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

URĂRI DE SFANTA MARIA: La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele!

MESAJE SF MARIA. Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

URĂRI SF MARIA. O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau! 

MESAJE SF MARIA. Astazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani, Maria!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button