ȘTIRI

Urari si mesaje de felicitare prin SMS de Sfantul Nicolae si Mos Nicolae-La multi ani de Sf. Nicolae

Mesaje de sfantul Nicolae:

Cu numele sa ne traiesti, ani multi sa infloresti, ca un mar, ca un par, ca un fir de trandafir!

La multi ani Nicolae!De San’ Nicoara iti doresc la multi ani cu sanatate, in viata sa ai de toate!Azi, de ziua numelui iti urez sa ai parte de zile senine si insorite, de fericire si de tot binele din lume!

Iti doresc ca de ziua ta de nume dorintele sa devina realitate, sperantele sa devina impliniri si orice cadere un pas inainte. La multi ani!Sorcova, vesela
Nicolae-i ziua ta!
Sa traiesti, sa petreci,
An de an sa infloresti!

Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate şi fericire şi ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.

Sper că moşul va fi darnic cu tine anul acesta şi îţi va aduce perechea dorită.

Să trăiţi, să înfloriţi, şi papucii să fie lustruiţi. Sper că aţi găsit azi în papuci tot ceea ce va doreaţi voi.

PS: Să fiţi la fel de cuminţi ca să vină şi Moş Crăciun anul ăsta.

Chiar dacă Moş Nicolae nu ştie ce ai visat că ai primit cadou, chiar dacă nu ştie ce îţi doreşti să primeşti, chiar dacă nu ştie dacă îţi va plăcea, el tot îţi va aduce ceva în dar, chiar dacă este numai dragostea lui.

Şi pentru că ai fost fată cuminte moşul o să-ţi aducă un bărbat atent, drăguţ, aşa cum îţi doreşti şi meriţi cu toată dragostea!

Sper ca sărbătoarea Sfîntului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales multă dragoste!

Dacă ai fost cuminte acest an nu îţi voi aduce o nuieluşă, îţi voi aduce un bici de piele. Te iubesc mai mult ca anul trecut!

Moş Nicolae să îţi umple cizmuliţele doar cu bucurii, noroc şi succese!

 

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button