Urări prin SMS, mesaje de Paşti

de:
01 mai 2013
0 Afișari
Urări prin SMS, mesaje de Paşti

1. Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

2. Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

3. Lumina Invierii sa-ti lumineze necunoscutele carari ale vietii si sa-ti umple sufletul de bucurie si speranta! Paste fericit!

4. Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet pace, liniste şi fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat !

5. Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paşte fericit!

6. Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

7. Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!

8. Iepurele mustacios si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis in doua soapte sa-ti dau un mesaj de Paste.

9. Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

10. Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: „Pentru tine am facut-o.” Sarbatori fericite! Hristos a înviat!

11. Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!

12. Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ziua Învierii! Hristos a înviat!

13. Iarta, asa El te-a invatat/ Crede si uita tot ce-ai indurat/ El ti-e lumin,a caci El te-a creat/ Sa nu uitam că numai El ne-a salvat. / Hristos a înviat! Paşte fericit!

14. Dincolo de cadouri, de petreceri… se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat!

15. Bucuria vine din lucrurile marunte, dragostea fata de frumos vine din trairile noastre. Traieste cu adevarat Invierea Domnului!

16. Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!

17. În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumanari aprinse şi sufletul curat, să spunem împreună: Hristos a înviat!

18. Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!

19. Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii! Paşte fericit!

20. Sarbatoarea Invierii revarsa speranta, intelegere si bucurie in lacasul fiecaruia dintre noi. Deschide-ti inima si paseste cu piosenie in acest cadru sacru.

21. Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. La mulţi ani şi Hristos a înviat!

22. Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit! Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata. Paste fericit!

23. Pentru ca Hristos a inviat… Iubirea sa pentru oameni trezeste natura la viata si ne aduce primavara in priviri si bucuria in suflet.

24. A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!

25. Iisus sa va ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa va spele necazurile din suflet!! Paste Fericit!

26. Iubirea ne aduce pe toti impreuna, oriunde am fi. Ii avem pe cei dragi in sufletul nostru. Sa ne bucuram de Sfintele Paste, de caldura caminului. Oriunde ati fii, bucurati-va de Paste si primiti lumina Invierii Domnului.

27. 16 iepurasi… 8 se spioneaza… 5 sunt la somnic si frumos viseaza… 2 mai albiori dau cadou de sarbatori…iar ultimul a citit acest sms. Paşte fericit!

28. Sarbatoarea Invierii varsa-n noi speranta, bucurie si nu lacrimi peste intreaga viata. Sarbatoarea si nu masa in lumina ne-a-mbracat, Hristos, nu Iepurasul, pentru noi a inviat! Sărbători fericite!

29. Rau de lumina curge din biserici/ Clopote vechi intregul cer razbat/ Cu lumanari aprinse de la clerici/ Crestinii spun „Hristos a Inviat!”

30. Sfinele sarbatori sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi. Paste fericit!

31. Azi e ziua in care se naste speranta, iubirea si gandul bun. E ziua in care iertam si daruim. E ziua Invierii domnului. Paste fericit!

32. Cu ocazia acestei zile deosebite iti urez tie si familiei un Paste Fericit si sanatate, ca in rest le faci pe toate!

33. Este minunat sa vezi semnele Pastelui si ale primaverii. Este minunat sa cunosti bucuria pe care ne-o aduce ziua de azi, si este minunat sa am pe cineva care inseamna atat de mult pentru mine! Iti urez din suflet un Paste fericit!

34. Umbla veste-n tot oraşul,/ Cum că vine iepurasul,/ Să v-aducă pe-nserat,/ Paşti bun şi Luminat!

35. Lumina Invierii sa va fie de folos, bucurie si sanatate, atat tie cat si familiei tale. De Paste Mantuitorul s-a rastignit pentru noi, fie ca aceste zile sa fie binecuvantate.

36. Fie ca iubirea si puterea lui Dumnezeu sa iti umple inima cu bucurie, azi si pentru totdeauna! Hristos a Inviat!

37. Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!

38. Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi.

39. Un înger blând din cer coboară,/ Se roagă-n taină, apoi zboară./ De-acolo sus el ne trimite:/ Un zâmbet blând, o rază caldă/ Şi trei cuvinte: Hristos a Înviat!

40. Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate!

41. O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

42. Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

43. Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

44. Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

45. Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

46. Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

47. Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!

48. Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii

49. E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

50. „Asa cum, cand impreunezi doua lumanari, una se vede in cealalta, tot astfel cred ca se intampla cu cel care primeste inlauntrul sau pe Domnul Iisus” (Sfantul Chiril al Alexandriei). Lasa-te patruns de adevarata semnificatie a Pastelui. Hristos a inviat!

51. „Dumnezeu S-a facut purtator de trup, pentru ca omul sa poata deveni purtator de duh” (Sfantul Atanasie cel Mare). De Paste fii mai intelegator, fii alaturi de cei dragi si fie ca bucuria Invierii Domnului sa iti umple viata. Hristos a inviat!

52. „Poti inchide adevarul si lumina intr-un mormant, dar ele nu vor ramane acolo!” – iata o invatatura importanta pe care ne-o transimte Ziua Invierii.

53. Iisus a infruntat judecata nedreapta a oamenilor tocmai pentru a ne pazi pe noi de mania judecatii drepte a parintelui sau. Hristos a inviat!

54. Fie ca sarbatoare Sfintelor Pasti sa va aduca in suflet numai bucurii, atat voua cat si celor dragi. Sanatatea si succesul in cariera sa nu inceteze sa apara, iar gandurile buna sa va duca catre Dumnezeu. Hristos a înviat!

55. Pastele este sarbatoare Sfanta a lui Hristos, Domnul nostru Mantuitor care s-a rastingnit pe cruce pentru iertarea pacatelor noastre. Fie ca aceasta Sarbatoare sa va minuneze calea. Sanatate tie cat si la celor dragi, Doamne Ajuta!

56.  Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata, astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din in ceruri . Un Paste fericit !

57. Lumina Domnului nostru Iisus Hristos sa va lumineze calea, sa va aduca mantuire, bucurii si numai fericire.

58. Fie ca toate bucuriile acestui anotimp glorios sa fie ale tale! Paste fericit!

59. Sarbatoare Sfintelor Paste sa va aduca in suflet numai bucurii si ganduri bune, trupului sanatate si succes in tot ce vreti sa faceti. Fericirea sa fie de partea voastra.

60. Sarbatori senine si pace in suflet! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

61. A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului… sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit!

62. Asa cum Iisus invie mereu, si speranta trebuie sa renasca de fiecare data! Hristos a inviat!

63. Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!

64. Sa aveti aceste sarbatori pline de lumina si bucurie! Va doresc din toata inima sa aveti un Paste fericit!

65. Copacii care cresc, florile care infloresc si pasarile care canta suav, imi soptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paste fericit!

66. Fie ca ingerii sa te protejeze, tristetea sa te uite, bunatatea sa te inconjoare si Dumnezeu sa te binecuvanteze. Paste Fericit!

67. De Inviere, primeste lumina sfanta in casa, credinta in viata si bucuria in inima!

68. Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reinnoiste in fiecare primavara. Fie ca promisiunea de Paste sa iti umple inima de pace si bucurie! Paste fericit!

69. Lumina Invierii Domnului sa va calauzeasca drumul in viata si sa va aduca liniste si pace in suflet. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

70. Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

71. Pastele ne daruieste veselie, Pastele ne ofera fericire. Pastele ne aduce nemarginita binecuvantare a Domnului, Pastele ne copleseste cu o proaspata iubire… Un Paste fericit si cele mai sincere urari de bine!

72. Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!

73. De Paste, Iisus ne da credinta in a spera. Hristos a inviat!

74. Anul acesta nu mai exista sponsorizari asa ca iti aduc doar urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul!

75. Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre… Paşte fericit!

76. Paste Fericit! Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat!

77. „Aceasta este ziua pe care a facut-o Domnul sa ne bucuram si sa ne veselim intru dansa”. Hristos a înviat!

78. Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate, buna sporire. Hristos a Inviat!

79. Hristos a inviat! Si asta se simte in orice are viata, in firul ierbii, in cantul pasarilor, in seninul cerului. Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni!

80. Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi!

81. E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, in pacat ca uiti sa ierti ce-i de iertat chiar de Hristos a înviat!

82. Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a Inviat!

83. Nasterea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina , ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire! Hristos a înviat!

84. Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii! Paste fericit!

85. Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!

86. Iti urez ca anul acesta, de Paste, ce nu-ti aduce iepurasul, sa-ti aduca…ajutorul lui! Paste fericit!

87. Un iepuras tare dragalas/ a iesit in cale,/ cu viteza mare./ Si-ti ureaza neincetat/ Sa ai un Paste Minunat,/ Hristos a înviat!

88. Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou special pentru tine, sa-ti urez un Paste fericit cu rasete si voie buna!

89. Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!

90. Sentimentul de Paste nu se sfarseste niciodata, el semnaleaza un nou inceput al naturii de primavara si al prieteniei. Ii doresc Paste Fericit celui mai bun prieten al meu!

91. Iepuroiul nu mai vine, ca nu prea se simte bine. A aflat din Parlament ca e criza in buget. Asa ca s-a imbatat ca sa nu fie crizat! Paşte fericit!

92. Cu iepurasul mustacios, esti de Paste Norocos, cadouri multe si bucurie, va aduce in farfurie.

93. Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, Hristos va învia!

94. Eu iti trimit un cos de oua, virtual. Tu vino cu cele reale si cu o sticla cu vin ca sa sarbatorim impreuna Sfintele Pasti!

95. Mesaj de Paşti pentru hipioţi: Să paştem cât mai mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată!

96. Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit…oua!

97. De Paşti să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.

98. Mi-am facut ‘wishlist-ul’ de Paste… te vreau pe tine in gradina, in casa, in ganduri si in suflet! Daca dai reply, inseamna ca mi-am primit cadoul asa ca iepurasul poate sa isi vada de treaba anul asta!

99. Un iepuras cu boticul alb/ A venit la voi in prag/ Sa v-aduca oul rosu/ Care sa va umple cosul/ Ciocniţi? Hristos a înviat!

100. Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca… Hristos a inviat!

Cookies