BAZAR

URĂRI, MESAJE ŞI FELICITĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL 2015. La mulţi ani, Mihai, Gabriel!

URĂRI, MESAJE ŞI FELICITĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL 2015. Pentru că e o mare zi de sarbatoare, Sfintii Mihail si Gavril si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! La multi ani!

SFINŢII MIHAIL ŞI GAVRIL 2014. URĂRI ŞI MESAJE PRIN SMS DE LA MULŢI ANI.

De ziua numelui tău şi în orice altă zi îţi urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii şi să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!

„Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!”

FELICITĂRI SF MIHAIL ŞI GAVRIL. De ziua ce-ţi surâde-n prag/ De-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume!

MESAJE, URĂRI ŞI FELICITĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL. Gabriel(a), te felicit cu ocazia zilei de nastere si iti urez un cer senin, un soare stralucitor, fericire deplina si tot ceea ce este mai pur si mai luminos. Fie ca aceasta sarbatoare sa-ti aduca implinirea tuturor dorintelor!

MESAJE LA MULŢI ANI. Îngerul Gavril, înger al Bunei Vestiri, să îţi călăuzească paşii şi să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine! La mulţi ani, Gabriel(a)!

URĂRI, MESAJE ŞI FELICITĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL 2015. Arhanghelul Mihail, înger al adevărului şi al dreptăţii, să-ţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ţi arate destinul. La mulţi ani Mihai/Mihaela!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL. De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!

URĂRI SF MIHAIL ŞI GAVRIL. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui, mai putin una – sa ai si pentru Craciun!

MESAJE LA MULŢI ANI. De Sfantul Gabriel as vrea ca noaptea sa nu cada prea devreme! Iar daca va cadea sa iti aduca in dar un cer cu multe stele! Si cea dintai care o sa cada, as vrea sa fie steaua mea! Tu s-o privesti, ea sa iti sopteasca… te felicit de ziua ta!

Mesaje de Mihail si Gavril. Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta!

URĂRI, MESAJE ŞI FELICITĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL 2015. Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani, Mihai!

URĂRI SF MIHAIL ŞI GAVRIL. De Sf. Mihail şi Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia in braţele ei în acest moment special!

FELICITĂRI SF MIHAIL ŞI GAVRIL. De ziua numelui tau, cele mai frumoase dorinte sa devina realitate! La multi ani, Gabriel!

FELICITĂRI SF MIHAIL ŞI GAVRIL. Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavril cât mai frumoasă!.

Urari si mesaje de Mihail si Gavril. De ziua ta, iti daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa iti aduca noroc in viata si prieteni in casa in aceasta zi. La multi ani!

Mesaje de SFANTUL Gavril. Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL. La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

URĂRI SF MIHAIL ŞI GAVRIL. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje de SFANTUL Mihail. Îngerul Mihail să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani, Mihaela!

MESAJE LA MULŢI ANI. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani!

FELICITĂRI SF MIHAIL ŞI GAVRIL.Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani!

FELICITĂRI SF MIHAIL ŞI GAVRIL.

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

MESAJE, URĂRI ŞI FELICITĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL. Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL. Fie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!

URĂRI SF MIHAIL ŞI GAVRIL. Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfinţii Mihail şi Gavril!

URĂRI, MESAJE ŞI FELICITĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL 2015. Ne gandim cu totii la tine si, pentru ca astazi este o zi speciala, iti uram un sincer „La multi ani!”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button