Uraaa! Clotilde Armand, veste bună pentru Sectorul 1: de astăzi se ridică gunoiul

16 iun. 2021
479 Afișari
Uraaa! Clotilde Armand, veste bună pentru Sectorul 1: de astăzi se ridică gunoiul
"Criza gunoiului" din sectorul 1

Clotilde Armand, a anunțat, miercuri, că gunoiul din Sectorul 1 a început să fie ridicat. În primele 3 ore de la începerea acțiunii, Romprest a strâns 260 de tone de gunoi.

Gata cu munții de gunoi din Sectorul 1. Clotilde Armand dă o veste bună: de azi se ridică gunoiul.

Clotilde Armand, veste bună pentru Sectorul 1: de astăzi se ridică gunoiul

Edilul face un update al situației deșeurilor și declară că Primăria Sectorului 1 „a reușit să deschidă azi dimineață porțile sortatorilor și să-i plătească direct”. Clotilde Armand spune că, în ciuda tuturor piedicilor puse de Romprest, gunoiul a început să fie ridicat miercuri dimineață.

Te-ar mai putea interesa și: Clotilde Armand, combătută în ședință într-o franceză perfectă. Primarul s-a supărat și a plecat din sală din senin

În primele 3 ore de la începerea acțiunii de ridicare a deșeurilor, Romprest a depozitat peste 260 de tone de gunoi.

Operatorul de salubritate s-a împotrivit vehement, spune Clotilde

Clotilde Armand a ținut să prezinte un scurt istoric al problemei. Astfel, primarul Sectorului 1 spune că operatorul de salubritate nu și-a plătit sortatorii, iar cei din urmă și-au închis porțile și operatorul a lăsat gunoiul pe străzi, lucru absolut interzis prin lege.

„Primăria a găsit o soluție să plătească direct spre sortatori datoriile operatorului. Dar ce credeți? Compania Romprest Service S.A. s-a împotrivit vehement. Și au urmat multe zile de muncă pentru aparatul primăriei să găsească soluții. Și am găsit.”, spune Clotilde Armand.

De asemenea, tot astăzi, Primăria Sectorului 1 a notificat Compania Romprest Service S.A. să reia, în 24 de ore, prestarea serviciului public de salubrizare.

„În caz contrar, după expirarea termenului, contractul cu această societate va fi reziliat de drept.”, a conchis Primarul Sectorului 1.

Cookies