UPDATE Preşedintele şi fostul vice al clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu au fost reţinuţi

de:
12 nov. 2013
0 Afișari
UPDATE Preşedintele şi fostul vice al clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu au fost reţinuţi

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului de Fotbal Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a fost reţinut, marţi seară, după ce a fost audiat la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

El fusese chemat în jurul orei 16.00, la audieri, la sediul Poliţiei Judeţene Gorj, ulterior pe numele acestuia fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

În 8 octombrie, Marin Condescu a mai fost chemat la sediul IPJ Gorj pentru audieri în dosarul în care este acuzat de spălare de bani şi fals. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la Pandurii Târgu Jiu a venit atunci însoţit de către avocatul său, care declara că este vorba despre un dosar penal deschis în vară pe numele lui Condescu şi care vizează modul în care firma ce asigură tichetele de masă pentru mineri şi energeticieni a încheiat cu echipa de fotbal un contract de cesiune de creanţe de 1,7 milioane de lei, scrie româniatv.net

Fostul vicepreşedinte al Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, liderul sindical Viorel Temelescu, un apropiat al lui Marin Condescu, a fost reţinut, marţi seară, pe 24 de ore, pentru complicitate la înşelăciune şi fals, în acelaşi dosar în care a fost reţinut şi Condescu, informează Mediafax. 

Cookies