Femeia care a anunţat accidentul lui Dan Condrea la 112, ridicată şi dusă la audieri

de:
25 mai 2016
0 Afișari
Femeia care a anunţat accidentul lui Dan Condrea la 112, ridicată şi dusă la audieri

Potrivit unor surse judiciare citate de mediafax.ro, este vorba despre femeia care se afla la volanul maşinii pe care Dan Condrea a depăşit-o cu puţin timp înainte de accident.

Femeia a fost citată pentru a fi audiată de procurori, miercuri, la ora 14.00 iar pentru că a întârziat, aceasta a fost adusă cu mandat de aducere la Parchetul General.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca, anunţă surse din rândul poliţiştilor.

Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată.

Actele găsite în autoturism aparţin lui Dan Condrea, au declarat aceleaşi surse pentru MEDIAFAX. La faţa locului a fost chemată soţia bărbatului care l-ar fi recunoscut după haine.

Parchetul General anunţa marţi că moartea lui Dan Condrea a fost violentă iar leziunile „constatate s-au putut produce prin loviri de corpuri şi planuri dure, cât şi prin strivire de componentele unui autovehicul”.

Cookies