ARHIVA B365

Unul dintre cei 7 violatori din Vaslui a vrut să se spânzure, spune cumnata lui

Paul Burlacu, unul dintre violatorii din Vaslui, a vrut să-şi pună capăt zilelor de disperare că va fi condamnat. „A vrut să îşi ia zilele, a zis că nu mai rezistă. Intenţiona să se spânzure! A fost salvat de un prieten sau de un membru din familie. Ştiu că nici un băiat nu a avut antecedente de acest gen. El era un băiat liniştit, multă lume din sat nu îl cunoaşte. Paul lucra ca tractorist, pe câmp”, a precizat Gina Burada, cumnata lui Burlacu, pentru cancan.ro.

Paul Burlacu, Silviu Avădanei şi Petrică Ionuţ Bolboceanu au fost condamnaţi la câte 7 ani de închisoare.

Silviu Burada, cel care a pus la cale totul şi cel care a coordonat acţiunile ulterioare de denigrare a tinerei de 18 ani, a primit o condamnare la 8 ani şi 4 luni de închisoare. Acesta a fost condamnat pentru viol în formă agravantă şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Cele mai mici sentinţe au fost primite de către cei trei violatori care şi-au recunoscut faptele, câte 5 ani şi 8 luni de închisoare. Este vorba despre Ionuţ Boicu, Alin Rotaru şi Ioan Surleac. Aceştia au fost condamnaţi pentru viol în formă agravantă şi lipsire de liberatate.

Deciziile sunt în primă instanţă, şi fi contestate. Tinerii mai trebuie să-i achite victimei daune morale de 50.000 de lei, dacă decizia Judecătoriei va rămâne definitivă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button