Un șef de clan din Ilfov a fost reținut, după ce ar fi sechestrat un tânăr într-o locuință din Chiajna. Victima i-ar fi datorat interlopului 40.000 de euro

09 mai 2024
540 afișări
Un șef de clan din Ilfov a fost reținut, după ce ar fi sechestrat un tânăr într-o locuință din Chiajna. Victima i-ar fi datorat interlopului 40.000 de euro
Un șef de clan din Ilfov a fost reținut, după ce ar fi sechestrat un tânăr într-o locuință din Chiajna. Victima i-ar fi datorat interlopului 40.000 de euro | Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Doi bărbați au fost reținuți miercuri, 8 mai, pentru că, în urmă cu o lună, ar fi lovit un tânăr, l-ar fi sechestrat într-un imobil din Chiajna și apoi i-ar fi luat cheile de la mașină și două telefoane. Cei doi sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj și tâlhărie calificată.

Tânărul ar fi avut o datorie de 40.000 de euro

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați, cu vârste de 41 și 30 de ani. Aceștia sunt bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni, în cadrul unui dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj și tâlhărie calificată.

În urmă cu o lună, bărbatul de 41 de ani a lovit un tânăr în repetate rânduri. Ulterior, ajutat de bărbatul de 30 de ani, l-au sechestrat pe bărbatul de 21 de ani într-o locuință din Chiajna. Cei doi l-au deposedat pe tânăr de cheile mașinii și de cele două telefoane pe care le avea la el.

În fapt, la data de 08 aprilie a.c., în timp ce se afla în curtea unui imobil din comuna Chiajna, bărbatul de 41 de ani ar fi lovit în repetate rânduri persoana vătămată, respectiv un bărbat de 21 de ani, cu pumnii și picioarele, precum și cu un obiect contendent(bâtă), pus la dispoziție de către bărbatul de 30 de ani, iar ulterior, cei 2 bărbați au introdus victima cu forța, în imobilului situat la adresa respectivă, împrejurare în care, bărbatul de 41 de ani ar fi continuat să agreseze fizic persoana vătămată, prin lovire, iar bărbatul de 30 de ani s-ar fi poziționat în dreptul ușii locuinței, pentru a impiedica o eventuală încercare a persoanei vătămate de a scăpa din imobil.

Persoana vătămată ar fi fost pusă în imposibilitatea de a se mișca și acționa, conform voinței sale, context în care, cei 2 bărbați ar fi deposedat-o de cheia autoturismului și de cele două telefoane mobile deținute.

Potrivit Știrile Pro Tv, tânărul de 21 ani ar fi luat un împrumut de 40.000 de euro de la bărbatul de 41 de ani, acesta fiind unul dintre liderii clanului Iordan din Chiajna.

În cursul zilei de miercuri, 8 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au efectuat 3 percheziții la 3 adrese din Chiajna.

Cei doi bărbați vor fi prezentați azi, 9 mai, procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri privind măsurile preventive.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies