Unul dintre agresorii bărbatului înjunghiat în Centrul Vechi,arestat.Celălalt va fi arestat în lipsă

de:
19 mai 2015
1 Afișari
Unul dintre agresorii bărbatului înjunghiat în Centrul Vechi,arestat.Celălalt va fi arestat în lipsă

TÂNĂR ÎNJUNGHIAT ÎN CENTRUL VECHI. Potrivit Realitatea TV, tânărul care s-a prezentat la poliţie în cazul scandalului de sâmbătă din Centrul Vechi, a fost deja arestat. Pentru cel de-al doilea, cel care l-a şi înjunghiat pe bărbatul de 36 de ani, se va emite mandat de arestare în lipsă, conform unor surse apropiate anchetei, citate de evz.ro.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Centrul Istoric al Capitalei au fost de un real ajutor pentru anchetatori. Cei implicați, dar și martorii, s-au speriat când au văzut că polițiștii Serviciului Omoruri și procurorii Tribunalului București au făcut public filmul agresiunii.

În înregistrările video prezentate de autorități apare bărbatul în vârstă de 36 de ani, care a fost înjunghiat în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce ar fi încercat să intre în vorbă cu niște tinere.

TÂNĂR ÎNJUNGHIAT ÎN CENTRUL VECHI. „Au venit la poliție martorii, dar și tinerele de la care a plecat cearta. I-am identificat astfel pe cei care l-au atacat pe tânărul care acum este internat în stare gravă”, a declarat, pentru EVZ, unul dintre anchetatori.

După ce a aflat că au fost căutați de polițiști, unul dintre agresori, fost frizer, s-a predat cu un avocat. Cei identificați au fiecare 28 de ani, câte un copil și sunt șomeri.

Deși este surprins pe camerele video luate la puricat de anchetatori când îl lovea cu pumnii și cu picioarele pe bărbatul din Centrul Vechi care s-ar fi luat de una dintre fete, unul dintre agresorii reținut luni de anchetatori, a negat vehement că ar avea vreo vină în acest scandal. Bărbatul, fost frizez, s-a prezentat la poliţie însoţit de avocat. El a mai precizat că fix în ziua aceea le cunoscuse pe fete, niște studente, susținând că „nu se droghează și că se duc rar în Centrul Vechi, deoarece este destul de scump”. Tânărul reținut neagă și faptul că ar fi știut că prietenul său avea la el un cuțit și că ar fi intervenit în scandal cu gândul să-i despartă și nicidecum să întărâte lucrurile. Din informațiile anchetatorilor, cei doi tineri, momentan fără ocupație, au antecedente penale.

TÂNĂR ÎNJUNGHIAT ÎN CENTRUL VECHI. Surse apropiate anchetei au mai declarat pentru EVZ că vor cere arestarea în lipsă pentru celălalt agresor care nu a fost încă găsit și care l-ar fi înjunghiat cu șapte lovituri de cuțit pe bărbatul de 36 de ani care se află internat în spital.

Cookies