Unul din ceasurile lui Vanghelie costă „doar” 15.000 euro

de:
22 mart. 2011
26 Afișari
Unul din ceasurile lui Vanghelie costă

Invitat în cadrul unei emisiuni TV “Evenimentul Zilei”,  Marian Vanghelie le-a spus moderatorilor că ceasul său valorează 15.000 de euro. „E puţin, nu e mult”, a apreciat edilul Sectorului 5.

Vanghelie nu şi-a mai actualizat declaraţia de avere de trei ani, nici pe site-ul primăriei, nici pe pagina de internet a Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI). Întrebat de reporterii B365.ro când intenţionează să publice documentul, primarul Sectorului 5 a răspuns sec „Lăsaţi-mi adresa de mail unde să vă trimit declaraţia de avere”. În acelaşi timp, autoturismul în care se afla acesta a demarat în trombă, fără să mai aştepte datele cerute reporterilor B365.ro.

La o petrecere a tinerilor PSD-işti desfăşurată recent, Marian Vanghelie a fost surprins cu un ceas Parmigiani Toric Retrograde de 60.000 de euro, a anunţat puterea.ro. La începutul lunii martie, edilul şi-a sărbătorit ziua de naştere la Taverna Sârbului cu un model mai modest la mână: un Breguet Traditional, cu o valoare de catalog de aproximativ 20.000 de euro. Cu o carcasă din aur de 18 carate, bijuteria cu o autonomie de funcţionare de 50 de ore, are cureaua din piele de crocodil. Pe site-ul firmei “Cellini”, importatoare a mărcii Breguet, aflăm că mari personalităţi precum Winston Churchill, Napoleon Bonaparte şi Alexandres Dumas au purtate modele ale acestui producător.

Cu ocazia onomiasticii colegului de partid Ion Iliescu, la mâna lui Vanghelie a stat de această dată un Frank Muller Perpetual Calendar Biretro cu o valoare de piaţă de aproximativ 80.000 de euro. Modelul ales de Marian Vanghelie este din aur galben, cadran negru şi piele de aligator. În plus, ceasul are fazele lunii, pentru ca proprietarul să ştie cum poate fi influenţat de astre. Nici o firmă din ţara noastră nu importă această marcă, semn că  a fost cumpărat din afara graniţelor.

Cookies