Unui taximetrist i s-a făcut rău în mașină, pe Bulevardul Liviu Rebreanu din București. Polițiști la fața locului, traficul se aglomerează

27 sept. 2023
284 Afișari
Unui taximetrist i s-a făcut rău în mașină, pe Bulevardul Liviu Rebreanu din București. Polițiști la fața locului, traficul se aglomerează
Unui taximetrist i s-a făcut rău în mașină, pe Bulevardul Liviu Rebreanu din București. Polițiști la fața locului, traficul se aglomerează | Foto simbol; sursa: Inquam Photos/Octav Ganea

Unui taximetrist i s-a făcut rău pe Bulevardul Liviu Rebreanu din București, motiv pentru care a necesitat îngrijiri medicale. La fața locului s-au prezentat echipaje de poliție. Traficul se aglomerează.

Unui taximetrist i s-a făcut rău în mașină, pe Bulevardul Liviu Rebreanu

Un șofer din București, membru al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” a anunțat că traficul pe Bulevardul Liviu Rebreanu începe să se aglomereze. Martorul a anunțat că, cel mai probabil, unui șofer de taxi i s-a făcut rău la volan.

Din acest motiv, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale. La fața locului se află deja polițiștii care îi acordă primul ajutor.

Incidentul s-a petrecut pe sensul de mers spre Bulevardul 1 Decembrie 1918, chiar la semafor. Șoferii sunt sfătuiți să ocolească zona, pentru a evita ambuteiajele. Iată mesajul transmis de martor:

Bulevardul Liviu Rebreanu, sens spre 1 Decembrie 1918, la semaforul de la 1 Decembrie. Un echipaj de politie acordă prim ajutor unui taximetrist. Bănuiesc că i s-a făcut rău!

Se aglomerează.

Un membru al al comunității „Există un erou în fiecare dintre voi” a anunțat că participantului la trafic i s-a făcut rău în timp ce se afla la volanul mașinii.

De asemenea, acesta a transmis că bărbatul a fost preluat de către un echipaj al SMURD. Șoferul de taxi era conștient în momentul în care a fost transportat la unitatea medicală pentru îngrijiri.

Iată mesajul transmis pe grupul de Facebook:

Unui participant la trafic i s-a făcut rău la volan. A fost preluat conștient de un echipaj SMURD.

Cookies