Unui bărbat din București i s-a făcut rău și a căzut în fața tramvaiului. Linia 41 a fost blocată aproape o oră, spune STB

06 mai 2023
496 Afișari
Unui bărbat din București i s-a făcut rău și a căzut în fața tramvaiului. Linia 41 a fost blocată aproape o oră, spune STB
Unui bărbat din București i s-a făcut rău și a căzut în fața tramvaiului. Linia 41 a fost blocată o oră, spune STB. Imagine simbol: Facebook/ STB

Un bărbat din București a căzut în fața tramvaiului care circula pe linia STB 41 după ce i s-a făcut rău. Circulația a fost blocată aproape o oră în această dimineață, transmite Societatea de Transport București.

Unui bărbat din București i s-a făcut rău și a căzut în fața tramvaiului

Sâmbătă, 6 mai 2023, STB a anunțat pe pagina de Twitter, la ora 9:34 că, un călător are nevoie de îngrijiri medicale, astfel linia 41 a fost blocată pe Șoseaua Virtuții, la Orșova, pe sensul de mers spre capătul de linie „Ghencea”. De asemenea, pentru preluarea fluxului de călători a fost înființată linia navetă de autobuz cu indicativul 641:

Linia 41 – blocată pe Șos. Virtuții, la Orșova, pe sensul spre Ghencea. Cauza: călător care are nevoie de îngrijiri medicale. Pentru preluarea fluxului de călători, s-a înființat linia navetă 641, între Ghencea si Piața Presei.

Bărbatul care a căzut în fața tramvaiului după ce i s-a făcut rău nu a fost lovit de tramvai. Acesta era conștient și a fost preluat de un echipaj al ambulanței.

Linia 41 a fost blocată aproape o oră, în intervalul orar 09:10 – 10:08. STB a anunțat la ora 10:15, tot pe pagina de Twitter, că tramvaiele 41 funcționează normal pe Șoseaua Virtuții, pe sensul spre Ghencea:

Linia 41 funcționează normal pe Sos. Virtuții, pe sensul spre Ghencea. Blocare: 58 de minute (09:10-10:08), potrivit sursei citate.

Un alt călător a avut nevoie de îngrijiri medicale, vineri, 5 mai. Linia 41 a fost blocată vreme de o oră, în intervalul orar 14:50 – 15:50 în zona Str. Brașov/ Drumul Taberei, pe sensul spre Ghencea. Pentru preluarea fluxului de călători a fost înființată linia navetă de autobuz cu indicativul 641 – între Ghencea și Piața Presei Libere.

Cookies