BAZAR

Untold, distracție cu siguranță. GALERIE FOTO

Ipotetica amenințare teroristă pomenită pe Facebook de unii și alții și, de ce să nu recunoaștem, vremurile pe care le trăim în Europa, au adus la Cluj mai multă pază decât la summitul NATO: poliție, jandarmerie, geniști, SRI-ști, câini polițiști și ofițeri sub acoperire se asigură că totul se desfășoară în siguranță. 

Asta nu deranjează cu nimic distracția: odată ce ai trecut de controale, intri într-o lume de transă, în care DJ-ii zilei îți aduc cele mai tari producții EDM ale momentului. Publicul, mai mult decât anul trecut, cu o medie de vârstă mult sub 30 de ani, vine din toată România, sau din Italia, Turcia, Israel, Filipine.

Concertele pe scena Cluj Arena au început cu Inna (chiar dacă asta nu a fost pe gustul tuturor), au continuat cu Naughty Boy și James Arthur. Faithless au fost geniali, ca întotdeauna, live -asta ca să îi facă să tacă pe toți cei care zic că Untold e doar muzică de laptopuri. Nervo și Fedde le Grand au încins publicul înainte de marele așteptat al serii – Tiesto. Noaptea s-a încheiat cu Dimitri Vegas și Like Mike – cu un show copiat cam unu la unu după cel de anul trecut, dar, dacă merge rețeta, de ce să o schimbi? 🙂

În ziua a doua, Subcarpați au reușit aproape să umple stadionul, cu toate că au cântat primii, devreme. Publicul s-a schimbat apoi, pentru galeria electronică. Scooter ne-au amintit de rave, de vremurile când ritmul era mult mai rapid decât orice auzim acum, de anii 90, ce mai…Dannic a reușit să țină publicul în priză, dar explozia a venit la Galantis – suedezii au un super show de lumină și culoare. Îmbulzeala maximă și cel mai mare val de adrenalină a venit însă cu Hardwell, headlinerul serii. 

Pentru că nu poți să povestești atmosfera de la Cluj în cuvinte, fotografiile sunt în galeria de mai sus. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button