BAZAR

UNTOLD FESTIVAL. Mai sunt disponibile 3.000 de abonamente

„Ia-ți acum unul din ultimele 3.000 de abonamente la Untold Festival! 

Grăbește-te, după ce vor fi epuizate cele 3.000 de abonamente și cele 1.000 de bilete pentru fiecare zi, vor fi disponibile doar bilete de o zi la un nou prag de preț!”, scriu organizatorii Untold Festival pe pagina de Facebook.

Biletele pot fi achiziționate de aici: https://untoldfestival.com/ro/bilete.

‘Untold Festival’ se va desfășura în perioada 30 iulie — 2 august la Cluj-Napoca și va aduce pentru prima dată în România, pe aceeași scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta și Dimitri Vegas&Like Mike.

Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artiști internaționali și naționali, printre care Wu Tang Clan, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Cluj-Napoca deține anul acesta titlul de ‘Capitală Europeană de Tineret’. Titlul se acordă, pentru un an, unui oraș cu scopul promovării sale. Orașul are șansa de a prezenta, printr-un program complex, toate aspectele pe care le consideră importante din punct de vedere social, cultural, sau economic, însă proiectele trebuie să readucă mereu în atenție ideea promovării tineretului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button