Untold 2021, programat între 5 și 8 august. Anunțul organizatorilor privind marele festival de la Cluj

26 nov. 2020
39 Afișari
Untold 2021, programat între 5 și 8 august. Anunțul organizatorilor privind marele festival de la Cluj

Organizatorii UNTOLD anunţă că ediţia din 2021 a festivalului, a şasea, va avea loc în perioada 5-8 august.

„Unul dintre cele mai aşteptate momente de fanii festivalului UNTOLD este în fiecare an anunţarea datei pentru ediţia următoare. Este momentul în care fanii festivalului încep să viseze la experienţele unice din anul următor, să-şi dorească să vadă pe una din cele 10 scene din festival artistul favorit, să-şi strângă gaşca de prieteni şi bineînţeles să-şi facă planuri pentru o vară de neuitat.

UNTOLD 2021, dată sigură

Dacă în anul 2020 toate aceste lucruri nu au fost posibile, anul 2021 vine cu încredere şi optimism de la organizatorii festivalului UNTOLD, care au început pregătirile pentru ediţia cu numărul şase a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD.

În 2021, al şaselea capitol din povestea UNTOLD se va scrie în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca„, se arată într-un comunicat trimis, joi, de organizatori.

Festivalul se bazează pe apariția unui vaccin

Organizatorii UNTOLD mizează, în demersul lor, şi pe faptul că până la ediţia de anul viitor va fi funcţional un vaccin anti-COVID-19.

”Organizatorii UNTOLD spun că ediţia din 2021 va depăşi toate aşteptările şi va fi organizată în cele mai sigure condiţii. Încrederea organizatorilor vine şi din veştile bune privind existenţa unui vaccin la începutul anului viitor şi din atenţia tot mai mare acordată de specialişti dezvoltării testelor rapide ce vor permite testarea în masă.”, se mai arată în comunicat.

Un alt motiv este şi sprijinul pe care Guvernul României îl acordă organizatorilor de evenimente prin stabilirea unei scheme de ajutor de stat, menită să restarteze industria culturală şi de evenimente în anul 2021.
În plus, reprezentanţii UNTOLD, alături de alţi organizatori de evenimente din România, s-au reunit încă din luna septembrie cu reprezentanţii Guvernului într-un grup de lucru, menit să identifice toate măsurile ce trebuie pregătite, astfel încât evenimentele să poată fi reluate în 2021 în cele mai sigure condiţii

Cookies