BAZAR

UNTOLD 2017. Primele informaţii despre cel mai mare FESTIVAL din România. Cât costă BILETUL

UNTOLD 2017.„Ne bucurăm că Untold a devenit un fenomen. Este tot mai apreciat, am primit premii şi laude de la artişti şi manageri şi chiar alţi organizatori surprinşi de nivelul la care am ajuns într-un timp atât de scurt. Asta ne obligă să ne autodepăşim şi promitem o ediţie mai reuşită decât celelalte. Am consultat astrele şi am stabilit că cel mai bun moment este în luna august„, a declarat, miercuri seară, într-o conferinţă de presă, Bogdan Buta, managerul evenimentului.

UNTOLD 2017. Primele 5.000 de bilete şi abonamente vor fi puse în vânzare vineri la preţul promoţional de 200 de lei, respectiv 330 de lei. Celelalte abonamente vor costa 550 de lei.

UNTOLD 2017. Biletele şi abonamentele promoţionale vor fi disponibile pentru cei care s-au înregistrat pe site-ul festivalului, fiecare persoană având posibilitatea de a achiziţiona cel mult patru abonamente.

UNTOLD 2017. În cadrul conferinţei, care a avut loc la un conematograf din Cluj-Napoca, organizatorii au prezentat un film al ediţiei 2016, regizat de olandezul Stijn Verlinde.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button