ARHIVA B365

UNPR: Vom avea candidaţi proprii la fiecare primărie de sector, la Capitală

„Având în vedere ultimele evoluţii de pe scena politică din Capitală, Uniunea Naţională pentru Progresul României a luat decizia de a avea la nivelul Bucureştiului candidaţi proprii pentru fiecare primărie de sector”, a anunţat UNPR.

Uniunea precizează că „are cea mai puternică şi cea mai organizată echipă politică din Capitală”. „Strategia adoptată pentru Bucureşti urmăreşte maximizarea şanselor UNPR. De asemenea, s-a ţinut seama de imperativul finalizării la timp a pregătirilor pentru campania electorală”, a anunţat formaţiunea.

UNPR aminteşte că „a stat la guvernare într-o perioadă dificilă pentru România, pentru asigurarea stabilităţii economice şi politice” dar şi că „a militat şi militează pentru adoptarea proiectului privind taxarea marilor averi, militează pentru stabilitatea României şi rămâne un partener loial în Coaliţia de guvernare”.

Semnarea protocolului între PDL, UNPR, PNŢCD şi PER pentru înfiinţarea în Capitală a „Mişcării pentru Noul Bucureşti”, eveniment programat pentru sâmbătă, a fost amânată până la o dată care urmează a fi anunţată, a anunţat PDL sâmbătă dimineaţă.

Protocolul ar fi trebuit semnat de către preşedinţii organizaţiilor din Bucureşti aparţinând Partidului Democrat Liberal (Elena Udrea), Uniunii Naţionale pentru Progresul României (Neculai Onţanu), Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (Alex Ştefănescu) şi a Partidului Ecologist Român (Ovidiu Demetrescu).


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button