ARHIVA B365

UNPR a fuzionat prin absorbție cu PPDD

UNPR a parafat fuziunea prin absorbţie cu PPDD şi a semnat un acord de colaborare cu Federaţia Naţională a Pensionarilor din România. 

Oprea a asigurat că nu există o problemă în cadrul coaliției. PPDD încheiase în 2014 un protocol de colaborare cu PSD, care ar fi trebuit să rămână în vigoare până la alegerile parlamentare din 2016. 

„UNPR nu a ascuns niciodată faptul că este un partid al ușilor deschise. Toți cei care doresc să facă politică în interes național și al patriotismului sunt bineveniți în UNPR, indiferent dacă au făcut politică sau nu, indiferent dacă au făcut parte dintr-un partid de stânga sau de dreapta”, a declarat, luni, Gabriel Oprea, la sediul UNPR, potrivit Agerpres.

El a arătat că fuziunea cu PPDD a venit ca un lucru firesc, având în vedere că majoritatea parlamentarilor PPDD și-au exprimat, de-a lungul timpului, intenția de a intra în UNPR.

„Vreau să vă spun că nu au existat discuții despre funcții sau despre demnități, motiv pentru care îi apreciez, pentru că sunt oameni serioși, oameni dintr-o bucată. Ne-am înțeles imediat, pentru că vrem să devenim unul dintre marile proiecte politice ale României”, a mai spus Gabriel Oprea.

El a arătat că formațiunea sa și-a propus ca, până la 1 septembrie, în fiecare dintre cele 3.200 de localități din România să existe organizații ale UNPR, iar, până anul viitor, să existe un milion de membri de partid.

Gabriel Oprea a făcut anunțul fuziunii după momentul semnării, luni, a unui acord de colaboarare între UNPR si Federația Națională a Pensionarilor din România.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button