SMART CITY

Universităţile străine oferă românilor burse de până la 45.000 euro. VEZI OFERTELE

Cele mai căutate destinaţii ale elevilor români sunt Marea Britanie, Danemarca Olanda şi Elveţia. Dacă în Marea Britanie taxele de şcolarizare sunt cuprinse între 7.000 şi 9.000 de lire, în Olanda sunt de aproximativ 2.000 de euro. Un an la o universitate din Elveţia poate costa chiar şi 40 de mii de euro, iar în Danamarca, învăţământul este gratuit.

7 universitati din top 50 mondial sunt prezente în acest week-end la RIUF, the Romanian International University Fair, cel mai mare târg internaţional de universităţi. La Bucuresti pe 19-20 octombrie, la Sala Palatului, tinerii români pot discuta direct cu reprezentantii institutiilor din strainatate despre ce inseamna sa fii student la o facultate renumita, scrie realitatea.net.

Peste 70 de universităţi de pe 4 continente (Europa, SUA, Asia si Australia) îşi prezintă oferta educaţională cu taxele de scolarizare, posibilităţile de finanţare, programele disponibile şi procesul de aplicare. Oferta conţine mii de programe şi destinatii cu taxe de scolarizare zero sau burse de pana la 100% din taxa de scolarizare.

Printre universităţile prezente la Bucureşti: Harvard, Stanford, Cambridge, King’s College London, Hong Kong University of Science and Technology, University College London si Imperial College London. 2

4 din cele peste 70 de universitati şi institutii prezente la RIUF oferă burse, iar suma totală a acestora se ridică la peste 500.000 de euro. Bursele pornesc de la 1.000 de lire pe an (aproximativ 1.200 de euro) si pot ajunge chiar la peste 60.000 de dolari (aproximativ 45.000 de euro) pentru un program de MBA in Statele Unite. Lista completa a burselor accesibile la targ poate fi văzută aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button