Universitatea de Medicină şi Farmacie din Bucureşti a mărit numărul de locuri la buget

de:
21 iun. 2013
0 Afișari
Universitatea de Medicină şi Farmacie din Bucureşti a mărit numărul de locuri la buget

Examenul se adresează tuturor candidaților care vor să devină studenți la una dintre cele patru facultăți ale universității: Facultatea de Medicină, Facultatea de Farmacie, Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală.

Anul acesta sunt disponibile, ȋn cadrul celor patru facultǎți ale U.M.F. „Carol Davila”, un total de 900 de locuri finanțate de la buget și 520 de locuri la taxǎ.

Ȋn ceea ce privește numǎrul de locuri disponibile la buget pentru Facultatea de Medicinǎ candidații vor concura pentru cele 450 de locuri, ȋn timp ce pentru Facultatea de Medicinǎ Dentarǎ sunt scoase la concurs 140 de locuri la buget. Mai mult, anul acesta s-au alocat 140 de locuri finanțate de la buget pentru Facultatea de Farmacie, iar ȋn ceea ce privește cea de-a patra facultate a universității, sunt 170 de locuri disponibile la buget. 

Candidații care doresc sǎ urmeze cursurile uneia dintre cele patru facultăți ale universității, se pot ȋnscrie pentru a participa la examenul de admitere, ȋn perioada 15 – 19
iulie, între orele 9:00 – 15:00. Taxa de înscriere este de 200 de lei pentru toate facultățile și specializările: 75% din cuantumul taxei reprezentând taxa administrativă, iar 25% taxa de participare. În cazul retragerii din concurs înaintea desfășurării probelor, doar taxa de participare va fi returnată.

Pentru mai multe informații privind metodologia de desfășurare a examenului de admitere, vă invităm să accesați site-ul oficial al U.M.F „Carol Davila” din București, secțiunea admitere 2013.

Cookies