SMART CITY

Universitatea Bucureşti: Ştefania Duminică a plagiat după o lucrare cu acelaşi titlu din 2008

Lucrarea de disertaţie a Ştefaniei Duminică este „un plagiat integral”, „o fotocopie” după o lucrare cu acelaşi titlu din 2008, informează Comisia de Etică a Universităţii Bucureşti (UB), care cere rectoratului UB să propună retragerea titlului de master al secretarului de stat, informează Mediafax. 

Comisia de Etică a UB precizează că s-a autosesizat în legătură cu lucrarea de disertaţie „Pagini web în prezentarea elementelor de geografie a României în ciclul primar” a Ştefaniei Duminică, susţinută în 2012 în cadrul Departamentului CREDIS al Universităţii din Bucureşti.

Potrivit unui post de televiziune, Ștefania Duminică ar fi copiat lucrarea de disertație pentru master.

PLAGIAT LA MINISTERUL EDUCAŢIEI Secretarul de stat din Educaţie, ŞTEFANIA DUMINICĂ, este acuzată de plagiat. În ministerul Educaţiei, Ştefania Duminică, membru PNL, răspunde de învăţământul preuniversitar.
ŞTEFANIA DUMINICĂ are în spate un CV impresionant. Este lector universitar la departamentul de formare a profesorilor din cadrul Universităţii din Bucureşti, profesor de limba şi literatura română în învăţământul preuniversitar. 

PLAGIAT LA MINISTERUL EDUCAŢIEI De asemenea a absolvit două facultăţi. Cu toate acestea, a fost prinsă copiind mai rău decât un şcolar, la o lucrare de control.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat ulterior că îi cere premierului să o revoce pe Ştefania Duminică, secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, pentru plagiat, menţionând că ştie că şefului Guvernului o să îi fie greu să sancţioneze astfel o faptă de plagiat. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button