Universitatea Agronomică Bucureşti dă 1,4 milioane de euro pe internet şi cablu TV

de:
01 feb. 2011
1 Afișari
Universitatea Agronomică Bucureşti dă 1,4 milioane de euro pe internet şi cablu TV

USAMV Bucureşti vrea să achiziţioneze servicii de furnizare internet şi programe de televiziune digitală prin cablu, administrare şi mentenanţă reţea de internet şi televiziune prin cablu în clădirile instituţiei pentru o perioada de 46 de luni. Universitatea este dispusă să plătească pentru aceste servicii 1,4 milioane de euro (5,9 milioane lei), adică 30.000 de euro pe lună.

Instituţia a întocmit şi o listă cu canalele TV care trebuie să se regăsească obligatoriu în grilă. Printre acestea sunt Favorit, MTV, Cartoon Network, Minimax, Diva, Sport.ro, dar şi Movies24 (sau similar).

Acestea servicii vor fi asigurate în Campusul „Agronomie – Herăstrău” din Bucureşti, Campusul „Medicină Veterinară – Cotroceni”, Centrul de practică a studenţilor „Mircea Vodă” din comuna Grădiştea, judeţul Călăraşi, Centrul de practică a studenţilor „Bran-Predeluţ” din judeţul Braşov, Staţiunea didactică şi experimentală „Moara Domnească” din comuna Găneasa, judeţul Ilfov şi Staţiunea didactică şi experimentală „Belciugatele” din judeţul Călăraşi.

Câştigătorul contractului va avea ”obligaţia de a asigura buna funcţionare în condiţii optime, a tuturor echipamentelor aflate în componenţa sistemului, a reţelei de date, internet şi televiziune prin cablu, răspunzând prompt tuturor solicitărilor beneficiarilor din camerele sau sălile căminelor studenţeşti/imobilelor”, se arată în caietul de sarcini.

Cookies