Unităţile BCR nu vor lucra cu publicul luni, 20 iunie, de Rusalii

de:
17 iun. 2016
1 Afișari
Unităţile BCR nu vor lucra cu publicul luni, 20 iunie, de Rusalii

BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM).

‘În această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de Urgenţă va fi disponibil permanent. Aceştia vor putea avea acces la propriile resurse financiare şi vor putea să efectueze operaţiuni bancare, prin internet (utilizând aplicaţia Click 24 Banking BCR), prin telefon (utilizând Alo 24 Banking BCR -apel gratuit InfoBCR, la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227) din orice reţea naţională, de pe telefonul mobil (prin aplicaţia Touch 24 Banking BCR pentru iPhone şi Android), de la orice calculator (accesând www.bcr.ro), prin accesarea site-lui m.24banking.ro de pe telefonul mobil, sau prin intermediul echipamentelor de tip self-service, disponibile în zonele 24 Banking sau la terţi’, se arată în comunicatul remis, vineri, AGERPRES.

24 Banking BCR este o zonă amenajată în cadrul anumitor unităţi BCR, 100% automatizată, dotată cu echipamente care permit efectuarea de operaţiuni bancare cu şi fără numerar.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate&investment banking, trezorerie şi pieţe de capital).

BCR are active în valoare de 14,4 miliarde de euro, fiind unul dintre cele mai valoroase branduri financiare din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene, 46.500 de angajaţi deservind 16,2 milioane de clienţi în cadrul a 2.800 de filiale din şapte ţări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croaţia, Serbia).

La sfârşitul primului trimestru din 2015, Erste Group deţinea active totale în valoare de 202,6 miliarde euro şi înregistra un raport cost/venituri de 56,1 %. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10,2%.

Cookies