ARHIVA B365

UniCredit Ţiriac Bank face angajări în Bucureşti. Ce posturi sunt disponibile

UniCredit Ţiriac Bank angajează pe postul de restructuring officer, în Bucureşti. Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii universitare economice şi/sau juridice, ai minimum trei ani experienţă în domeniul bancar, ai bune abilităţi de comunicare, negociere, influenţare, cunoştinţe avansate de limba engleză, precum şi abilităţi de operare PC, informează romaniatv.net. 
23 martie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

UniCredit Ţiriac Bank angajează omul potrivit pentru postul de treasury and security services officer, în Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post a absolvit studii universitare, preferabil economice, are cel puţin doi ani experienţă în bancă sau în activităţile de operaţiuni, cunoaşte legislaţia şi normele BNR aferente operaţiunilor de trezorerie. Are, de asemenea, bune cunoştinţe de limba engleză, ştie să lucreze în Excel, Word, Power Point, are gândire analitică şi este atent la detalii.
22 martie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul vacant la UniCredit Ţiriac Bank. Amănunte, aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button