Undercloud-Festivalul de Teatru Independent din București. Ateliere pentru copii și adolescenți

22 sept. 2021
41 afișări
Undercloud-Festivalul de Teatru Independent din București. Ateliere pentru copii și adolescenți
Undercloud-Festivalul de Teatru Independent din București. Ateliere pentru copii și adolescenți. Sursă foto: Facebook/ UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice

Undercloud-Festivalul de Teatru Independent din București. Ateliere pentru copii și adolescenți. Activitățile se desfășoară în perioada 24-30 septembrie 2021.

Undercloud-Festivalul de Teatru Independent din București. Ateliere pentru copii și adolescenți. Ediția din acest an se desfășoară în perioada 24-30 septembrie 2021.

Undercloud-Festivalul de Teatru Independent din București

Muzeul Antipa și Undercloud – Festivalul de Teatru Independent îi așteaptă pe copii și adolescenți la ateliere de teatru. Ediția din 2021 se desfășoară în perioada 24 – 30 septembrie 2021. Iată despre ce este vorba.

Recomandăm și: Noaptea Cercetătorilor ReCoN-nect 2021. Evenimentul are loc la Muzeul Antipa

Festivalul de Teatru Independent este un eveniment unic și foarte așteptat. În cadrul acestuia au loc:

  • spectacole de teatru necesar,
  • workshop-uri – experiență,
  • spectacole – lectură în premieră mondială,
  • expoziție de video-portrete,
  • lansări de carte în prezența autorilor,
  • ateliere de actorie și dezvoltare personală pentru copii și adolescenți.

Evenimentul se va desfășura în Grădina Muzeului „Grigore Antipa” și la Muzeul Național al Țăranului Român.

Ateliere pentru copii și adolescenți

Este al doilea an în care Grădina Muzeului „Grigore Antipa” devine spațiu de desfășurare pentru festival. Aici va fi găzduită secțiunea „MiniCloud”, unde se vor ține ateliere pentru copii și adolescenți, coordonate de actrița Alma Lascu. Fiecare atelier se va încheia cu un spectacol de lectură – moment în care chiar participanții la cursuri vor urca pe scenă. Aceste spectacole de lectură își propun ca teatrul să devină un instrument de dezvoltare personală.

Recomandăm și: Exclusiv | „Avem o imagine deformată asupra realității, fiind mereu acaparați de orașul în care trăim”, spune omul care a privit Râsul în ochi, în documentarul „România sălbatică”

În weekendul 24-26 septembrie 2021 va avea loc primul modul, în intervalul orar 10:00 – 11:00. Al doilea modul va avea loc în aceeași perioadă, în intervalul orar 11:00 – 12:00. Al treilea modul urmează să se desfășoare în perioada 27 – 30 septembrie, în intervalul orar 10:00 – 12:00.

Organizatorii transmit că vârsta minimă de participare este 7 ani. O grupă va fi alcătuită din minim 6 copiii, maxim 10.

[email protected] este adresa de mail unde se pot face înscrierile. Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul 0727.100.856.

B365.ro se află printre partenerii media UNDERCLOUD 14. Ne vedem acolo!

Cookies