TIMP LIBER

Undercloud 2021. Spectacole și evenimente speciale zilele acestea în cadrul festivalului

Undercloud 2021. Spectacole și evenimente speciale zilele acestea în cadrul Festivalului de Teatru Independent ce se desfășoară în București.

Undercloud 2021. Spectacole și evenimente speciale zilele acestea în cadrul festivalului. Aceste zile sunt dedicate spectacolelor de teatru și evenimentelor conexe: lansări de carte, sesiuni de Q&A cu artiștii, dialoguri dar și vernisajul unei video-expoziții.

Undercloud 2021

Seara de marți îi este dedicată regizorului Alexa Visarion, personalitate marcantă a regiei de teatru și film, teoretician al teatrului, profesor și autor a numeroase cărți de specialitate.

Astfel, marți, 28 septembrie 2021, de la ora 20:00, la Muzeul Național al Țăranului Român, Sala Mică (Club La Mama), va avea loc dialogul „TEATRU…încotro?” cu regizorul Alexa Visarion, moderat de Chris Simion-Mercurian. Participanții vor lua parte și la discuții despre începuturile teatrului independent în țara noastră și se vor bucura și de o lansare inedită a cărților regizorului Alexa Visarion.

Recomandăm și: Undercloud 2021. Programul complet al festivalului din București

După aceste discuții urmează spectacolul „Noaptea bufonilor” cu texte din Cehov și Shakespeare, în regia lui Alexa Visarion, cu Marian Râlea și Richard Bovnoczki. Spectacolul începe la ora 21:00 și are loc la Sala Mare).

Tot marți, de la ora 19:00, este prezentată producția „Să vorbesc cu tine” de Ana-Maria Beinberger, un spectacol work in progress de Antoaneta Cojocaru, cu Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu. Intrarea este liberă, pe bază de rezervare la adresa de mail undercloud2021@gmail.com.

Miercuri, 29 septembrie, ora 19:00 se va prezenta o producție a Teatrului LUNI de la Green Hours – „Cosmonauți sau Dincolo e mai bine…” de Alexandru Ivănoiu, regia Andreea Lucaci, cu Maria Baciu, Andrei Barbu, Ioana Brumar, Iulia Mirică, Bogdan Tulbure și Andreea Lucaci.

Spectacole și evenimente speciale zilele acestea în cadrul festivalului

Miercuri, 29 septembrie, de la ora 20:30, la Clubul Tăranului (La Mama), bloggerul Cristian Birta China „Chinezu” își lansează cartea „Ce ne facem, dom’le, cu influencerii ăștia? Cum să transformi aceste resurse digitale în avantaje pentru brandul tău”.

Miercuri, 29 septembrie, la ora 21:30, la Muzeul Național al Țăranului Român, Sala Mare, are loc Primul spectacol-lectură al acestei ediții a festivalului: „Ce-i aia apă verde pe cerul gurii? 53 de stări” de Nora Iuga și Angela Baciu, regia Chris Simion-Mercurian, cu Maia Morgenstern și Carla Teaha. Textul este scris special de cele două autoare pentru proiectul Grivița 53.

Recomandăm și: Undercloud-Festivalul de Teatru Independent din București. Ateliere pentru copii și adolescenți

Joi, 30 septembrie, ora 21:00, are loc un alt spectacol-lectură pe un text prezentat în premieră: „Doamna Pylinska și secretul lui Chopin” de Éric-Emmanuel Schmitt, regia Chris Simion-Mercurian, cu Rodica Mandache și Marian Râlea.

Tot joi, în ultima zi a festivalului, de la ora 19:00, Alina Berzunțeanu și István Téglás prezintă spectacolul „O familie fericită”. După spectacol va urma o sesiune de Q&A cu artiștii.

După spectacol urmează să fie lansată cartea „ O carte frumoasă despre un om frumos – Ovidiu Iuliu Moldovan” de Rodica Mandache.

Ediția cu numărul 14 a Festivalului de Teatru Independent Undercloud se va încheia cu vernisajul expoziției de fotografie semnată Cătălina Flămînzeanu.

Mai multe detalii despre festival și despre programul acestuia puteți găsi AICI.

Printre partenerii media se află și B365.ro.

Maia Morgenstern
Maia Morgenstern. Sursă foto: Cătălina Flămînzeanu

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button