ARHIVA B365

Unde vor fi înmormântate victimele accidentului din Muntenegru

Accident Muntenegru: Din cei 18 morţi în urma accidentului din Muntenegru, nouă sunt din Bucureşti. Printre aceştia se află şi trei locuitori ai Sectorului 2. Este vorba despre o familie: soţia a fost directorul Liceului Tehnologic „Mecanică Fină” din Sectorul 2, iar soţul a fost general, ambii fiind pensionari de puţin timp.

Corpurile neînsufleţite ale celor au fost depuse miercuri, la ora 14.00, la capela Bisericii Iancu Vechi – Mătăsari. Slujba de înmormântare va avea loc, joi, 27 iunie, la ora 12.00, la biserica Sf. Dumitru – Colentina, iar înmormântarea este programată la ora 13.00, la cimitirul Iancu Nou – Bălăneanu.

Cea de-a treia persoană domiciliată în Sectorul 2, decedată în tragicul accident, este o femeie de 65 de ani, dar deoarece membrii familiei sunt în drum spre Bucureşti, nu au stabilit încă locul şi ora înmormântării.

Celor trei persoane decedate din Sectorul 2 li se alătură şoferul autocarului, angajat al Poliţiei Capitalei, care a decedat în urma tragicului accident din Muntenegru. Bărbatul era locuitor al comunei Voltuntari şi a fost înmormântat miercuri, la ora 13.30, la cimitirul Andronache din Sectorul 2.

„Primarul Neculai Onţanu transmite sincere condoleanţe tuturor familiilor îndurerate care au primit, în locul unor poveşti frumoase la întoarcerea acasă, corpurile neînsufleţite ale celor dragi”, informează Primăria Sectorului 2.

O altă femeie care a decedat în urma accidentului din Muntenegru este Popa Cristina Mirela, care locuia în Sectorului 3, potrivit administraţiei locale.

Un autocar în care se aflau 47 de turiști români s-a prăbuşit într-o prăpastie din Muntenegru. Excursia din Muntenegru a fost organizată de Mareea Travel. Autocarul prăbuşit în prăpastie aparţinea Gregory Tour şi transporta 47 de persoane, cetăţeni români, între care un minor, doi şoferi şi un ghid.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button